ads

Sabtu, 18 Jun 2011

06 di bukit ibam - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di bukit ibam - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di bukit ibam</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Jun 2011 07:08 AM PDT

pada 13-15 mei 2011 saya adalah kumpulan pertama yang dipilih untuk mengikuti program "Towards Quality Service" di EAP (Education Agro Picnic) di Bukit Ibam,pahang.

I just dont want to talk much. it's only happiness in my mind and my soul. as i said: IT'S WORTH IT FOR ME!

Entry part 1 ni, saya nak masukkan gambar-gambar semasa terjadinya keriangan dihati saya.

Jom Saksikan!

*ini saya!*

*ini kumpulan kami.. represent KSHAS *
* masa ni, saya bagi cadangan untuk wujudkan Mystery Shopper..dan mereka berdua telahpun dengan tidak menyangka akan wujudnya cadangan yang bernas dan jitu itu daripada saya*

*kumpulan kami menang dalam perdebatan yang bertajuk : Perlukah perkhidmatan Pelanggan diwujudkan? kami pembangkang.Bak kata,ketua kumpulan,kak yan ni,memula taknak.bila dia dapat mikrofon jer,habis semua..hahahahaha..orang tak gulung aku dah gulung habis-habisan!*

*game ni. saya dan Ruzilah menang.kami sangat happy.sebelum bertanding,saya cakap: dik,kita mesti menang game ni.akak tukang bawak.awak tukang pijak belon.kami menang.hooray!*

*saya menang bagi kategori: Peserta yang banyak bercakap tapi bukan bercakap yang kurang sopan ya...*

*yeay! saya menang lagi bagi soalan yang berbunyi: berapakah kaunter perkhidmatan pelanggan...*

*masa ni,memang sangat mendebarkan. tersangatlah tidak menyangka...saya dapat sampul tu sebanyak 5 keping. Pengarah PKK kata, dia tak pernah jumpa staff yang boleh menghayati visi & misi UNITEN dengan baik sekali.Alhamdulillah.masa ni saya rasa malu malu ayu gitu bila diberitahu sebegitu..*

*saya menang lagi ya...kategori: Pakaian pejabat..yang sama line ngan saya tu,semua menang*
*masa ni pemberian sijil penyertaan. Kacaknya Dr Kamal ni*

*bukti ni tau!*

*haa....mari lihat.mari jeles.saya dapat 10 sampul tau!*
*mesti kecoh nak tahu apa yg dalam sampul ni,kan? ni haa...baucer sebanyak 10 keping bersamaan RM50 jumlah semuanya.nak juga beritahu ni, sayalah insan yang pling banyak dapat kumpul itu baucer!*

p/s: saya gembira. Alhamdulillah. saya bersyukur..dengan kurniaNYA.Walaupun pada permulaannya, saya begitu menderita untuk meninggalkan anak kembar yang masih lagi menyusu badan dan harus pula menahan kesakitan itu bersendirian.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

BLOG PAHANG: 06 <b>di bukit ibam</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Jun 2011 12:00 AM PDT

Sovereign Gold Company (ASX: SOC) has entered into a 50% joint venture in the advanced Ibam Hill gold exploration project in Malaysia through Almusyarakah Mining Minerals SDN BHD (AAM).

A recent site visit by the company established that the Ibam Hill Block B area has potential to host a significant gold deposit.

Sovereign Gold's interests in the JV are held by MAS Gold Pty Ltd, a 100% owned subsidiary of Sovereign Gold. MAS Gold will fund development of the project up to AU$1.5 million, and also provide expertise for the project.

Importantly, the Ibam Hill Project has potential for early gold production of a modest nature from bulk sampling campaigns.

An initial exploration target of 100,000-150,000 ounces gold has been set for the near surface, open pitable resource that averages 1-2 grams gold per tonne.

The company said the Ibam Hill Project has a strong management and advisory team including AAM's founder, Abdul Hakam who has an extensive career in corporate banking and international capital markets.

Sovereign Gold has appointed Tan Sri Ibrahim Menudin and Richard Yap as advisers to the project. Menudin is former group chief executive of Malaysian Mining Corporation, and Yap is director of business development for TA Enterprise Berhad (KUL:TA).

The project is located in the Eastern Gold Belt in the Malaysian state of Pahang in the Bukit Ibam State Forest Reserve, 152 kilometres from Kuala Lumpur.

The geology of Ibam Hill is similar to the Selinsing Gold Deposit in the Central Gold Belt. The Eastern Gold Belt is an under-explored part of the world with excellent exploration potential for gold, tin, iron ore and other commodities.

Sovereign Gold's CEO, Nick Raffan and Chief Geologist, Michael Leu have recently returned from an on-site project evaluation and will oversee the project through participation on the project management committee.

The mineralised area could trend for several hundred metres along a northeast trend and, based on similar gold-bearing systems in the Central Gold Belt of Malaysia, extend to a depth of at least 200 metres – a vertical extent of 54 metres was apparent at the site.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved