ads

Khamis, 9 Jun 2011

06 di cherating - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di cherating - Google Blog Search


Our KosMo Bak....: Sukanya Harith mandi <b>di</b> Pantai Cendor, <b>Cherating</b>...

Posted: 10 May 2011 09:37 PM PDT

Assalamualaikum semua...

        Hmm....lama betul tak menaip blog..asal nak taip jer..ada benda jer yang datang kacau..Beberapa minggu kebelakangan ni..banyak cerita nak dikongsikan bersama..tapi masa jadi masalah sekarang ni..Melayan si kecil..melayan si besar...hehehe..sampai tak menang tangan..apa yang mampu dibuat hanyalah berkongsi gambar buat tatapan bersama...hehehe..

        Kita mula dengan Birthday boy adikku yang paling bongsu..Epan...Tengah bulan lepas celebrate birthday boy si epan..saje2 gatal tangan..ku mencubalah buatkan birthday kek untuk Epan..Carrot Cake...dan hasilnya...Taraaaa...hehehe...kena masuk kelas ni..



Skang nak citer pulak pasal  breastpump yang baru kumiliki...Modu...ku baru jer berjinak-jinak pakai modu...nak komen lebih2 pasal Modu kena tunggu lama skit..sbb sebelum ni pakai Spectra 3...dah biasa dengan S3...sbb bunyinya yang slow...owh..knapa ku ada sampai dua pam?..sbbnya ku nak anta S3 pergi servis..nak pakai lama...so..ada Modu sebagai pam ke-2..alternative utk di kala S3 pergi menserviskan dirinya..Nak memiliki Medela FS..mahal sangat..heheh..sebenarnya takut nak swap kredit kad..takut hutang berlambak-lambak...Ada org tanya, kalo time letrik tak de mcm mana?..ku kata ku guna kaedah marmet je..hehehe..apa benda tu?..klik kat sini yer...

           Harith...hehehe...hari ini Bintang Hati mama yang sorang dah genap 7 bulan...Rasa masa berlalu dengan cepatnya..rasa tak puas nak manja2 dgn dia..skang ni Harith dah makin lasak..aktif...siap jatuh katil lagi malam tadi..kesian Harith..heheh....tak boleh terlepas pandang langsung..ada jer benda yang dia nak buat..

 Ummm..bestnya cuti hari pekerja aritu...cuti 3 hari..bagiku tu cuti yang lama...lama dah tak balik ke kampung halaman Bak di Kemaman..so kami sekeluarga pun balik lah ke sana...huhuhu..Apalagi..ajak adik-adik gi mandi kat Pantai Cendor..sebelah pantai Cherating...Harith mandi sakan aritu..mula2 takut..lepas tu dia yang paling suka..risau jugak..takut dia ngigau jer malam tu..org2 tua kata tak elok bawa baby gi mandi pantai..huhu..ku main belasah jer bawa harith gi mandi kat pantai..malam tu, sebelum Harith tido, kubacakan selawat dekat telinga Harith supaya tak diganggu mimpi yang bukan2..minta dijauhkan...Alhamduilillah..Harith tido lena sampai ke pagi..cuma bangun nak minum susu jer..Oklah..seebelum nak tutup citer arini..meh kita tatap beberapa gambar masa Harith di Pantai Cendor...Bak kata dia lebih suka ke Pantai Cendor berbanding Pantai Cherating sebab orang tak berapa ramai dan airnya yang jernih dan bersih...

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved