ads

Isnin, 1 Ogos 2011

06 di beserah - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di beserah - Google Blog Search


ZilaKasim Quilt Blog » Kelas jahit beg <b>di Beserah</b> Kuantan

Posted: 31 Jul 2011 03:35 PM PDT

Monday, August 1, 2011 6:35

Aku update hasil kelas jahit beg n tudung kat Beserah Kuantan ekkkkkkkk….. kali ni aku g Kuantan terpaksa guna van… nak angkut mesin kat Siti rahmah yg besar tu…… macam penjual sayur la aku time tu… so x perlu vouge2 la…. pakai simple n x de branded nyer item….

Ni gambar peserta bergaya ngan hasil jahitan masing2 ekkk… ada 4 peserta tapi sorang x dapat hadir hari ke 2… anak sakit… by the way syok juga sewa homestay ni…. satu rumah yg luas yg dapat kusepahkan gitu… jimat masa….banyak lagi kat fb ekkkk

Akhir sekali Salam Ramadhan utk semua… moga bertambah amal ibadat kita yaa,,,,,, harap Ramadhan ni lebih baik dari yg lepas…. AMIN

kuantan

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved