ads

Rabu, 24 Ogos 2011

06 di janda baik - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di janda baik - Google Blog Search


KITA 506: Aku bersama mereka <b>di Janda Baik</b> HAHA

Posted: 27 Jul 2011 02:25 AM PDT

 Assalamualaikum.Minggu lepas aku gi camping kat Riverside,Janda Baik.Dalam dua hari je.Best la jgak,ni dorg nye plan nak gi jalan-jalan haha.Aku ape lagi,dah dapat greenlight,aku on je,memang bosan kalau tak jejalan nih.Yang pergi haritu aku,nad,iqa (501),yaya,hakim,che mat,fatan.Emm,malas nak citer pepanjang,picture tells everything right,tgk gambar je la ok. :)



sampai sampai pasang khemah haha tak banyak,
2 khemah je :D


Tadi aku kata.,picture tells everything,tapi aku letak caption kat setiap gambar-gambar tu kan? haha
Emm,tu je la,tak bende nak tulis dah.Anyway,kalau lain kali kelas kite buat macam ni seronok jugak kan? best kot ramai-ramai ngan korang haha
Tapi apakan daya,susah dah nak kumpul-kumpul camni lagi.Kteorg ni pun,maybe last time kot.Pasni susah doe nak jumpa dah,yg nak fly la,yang nak pi sambung belajar la,sume dah kene campak jauh jauh.haha
Ok la,sampai sini je ek,*jeles tak tgk gambar-gambar ni? dari tadi aku nak tanye sebenarnye hehe

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved