ads

Selasa, 27 September 2011

06 di karak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di karak - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di karak</b> - Google Blog Search

Posted: 19 Sep 2011 07:39 AM PDT

URL Sumber Asal :-

Ikram Dinzly dan Fouziah Ghaus kemalangan <b>di Karak</b> | Oh! Artis <b>...</b>

Posted: 18 Sep 2011 01:06 PM PDT

Hantar ke Twitter! | Bookmark Share

Mungkinkah filem Karak menjadi kenyataan bagi Ikram Dinzly dan Fauziah Ghaus di tempat yang dikatakan dikatakan mempunyai banyak pengalaman misteri yang berlaku dikawasan tersebut apabila mereka berdua telah mengalami kemalangan.

Namun itu hanyalah khayalan sahaja dan apa yang menjadi kenyataannya adalah, Mereka terlibat dalam kemalangan di kawasan Karak semasa dalam perjalanan ke karnival Amal Syawal anjuran NSTP di bangsar, oleh kerana kemalangan tersebut mereka tidak dapat menghadiri karnival tersebut.

Kereta Ikram Dinzly, model Satria Neo berwarna kuning atau nama manjanya Bumblebee telah manjadi mangsa dalam kemalangan ini keadaannya remuk disebelah kanan bagaimanapun semua yang berada didalam kereta tersebut selamat tanpa mengalami kecederaan.

Masih belum ada berita selanjutnya mengenai kemalangan tersebut namun diberitakan ianya diselesaikan dengan sempurna tanpa ada apa-apa masalah.

ikram-dinzly-kemalangan

OH! ARTIS: BARU JUMPA DUA PELAKON INI BEBERAPA HARI LEPAS DI WANGSA WALK SEMASA MAJLIS TAYANGAN FILEM LIBAS. SANGAT FRIENDLY MEREKA BERDUA NI. APAPUN TAKZIAH KERANA BODY 'BUMBLEBEE' TELAH TERNODA. APA YANG PENTING, ANDA SELAMAT.

BLOG PAHANG: 06 <b>di karak</b> - Google Blog Search

Posted: 11 Sep 2011 07:42 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di karak</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Jun 2011 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

Cerita Panas <b>di KARAK</b> | Wacanaku

Posted: 23 Jun 2011 05:30 PM PDT

Pada suatu malam yang hening dan sunyi di lebuhraya KARAK, kelihatan sebuah kancil putih tersadai di sebelah lane kerosakan. Ada orang tua yang berdiri disebelahnya, pemilik kancil tu sedang berjalan ke hulu ke hilir cuba menahan kereta supaya membantu.tidak ada sebuah kereta pun berhenti, tiba-tiba datangla sebuah kereta EVO 10...(Bukan Inspira yer) berhenti di sebelah kancil tadi.

Seth : Ada apa nie pakcik,kereta rosak ke?
Pakcik : A'aa ler... rosak....

Seth : Ok,cam nie,saya ada tali nanti saya ikat kat kereta saya dan saya tarik kereta pakcik sampai tol..

Pak Cik: Orait jugak tu... tapi....nanti kalau pakcik rasa awak bawak laju pakcik akan hon dan bagi high beam...

Seth: Ok pakcik..

Seth pun ikatlah tali kat kereta kancil di depan dan hujungnya diikat dibelakang bumper EVO nye....dia pun jalanla.. dengan slow dan berhati-hati. Dalam lima kilometer Seth tekan la laju le sikit...dalam 80km/h jer..apalagi pakcik tu pun hon dan bagi high beam la kat Seth ...Seth pun slowkan balik....Punggung dah stat nak krem nih....he he

Tiba-tiba ada sebuah kereta Jaguar datang dari belakang dan potong kete EVO 10 Seth...mencabar nampak....Siap tunjuk jari tengah lagi kat Seth.... Sempat potong sambil reverse lagi!! Ok...ok... no reverse... tadi terlebih tambah..... berbalik kepada citer....

Apa lagi...jiwa muda pantang dicabar...dia pun tekan la minyak rapat nak kejar Jaguar nie...lupa la pulak dia dengan kancil org tua yg diikat kat belakang kereta dia... Dashboard kete Pakcik tu dah bergegar-gegar dah....

Orang tua tu punya la hangin satu badan,dia pun hon dan bagi high beam bagai nak rak....bukan setakat high beam... high blood pressure dah nih...Seth dah tak sedar dah angin punya pasal. Kebetulan pilak polis ada buat speed trap kat bawah jambatan.

Polis: Pergh....kuda putih aku pun pengsan awal-awal nak kejar depa nih......bedesup peginye... ini dah lebih speed limit nie...cecah 250kmj memasing nie...

Dia pun contact la kengkawan dia kat depan supaya saman kereta-kereta yg laju nie...

Polis: Over..over,ada tiga buah kenderaan memandu melebihi had laju...sebuah Jaguar...sebuah EVO 10 dan sebuah lagi kalau aku cakap korang mesti tak percaye punye.........sebuah kancil putih tengah cucuk angin kete EVO 10 tu dan bagi hon dan high beam nak potong!!! Memang giler ar beb.... Tolong ambik video...he he

Polis 2: Roger n out.......Owh.....dah lalu dah....Woooww!! Laju dowh! Dapat record!! banyak view nie nanti...ha ha...

Moral - Rasenyer tak perlu bagitau kan.....he he

JOM JOIN GA YANG BEST NIE!!....DI SINI
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved