ads

Isnin, 5 September 2011

06 di kuantan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di kuantan - Google Blog Search


Jom Berbuka Puasa <b>Di Kuantan</b> ! | Sengal Zone

Posted: 11 Aug 2011 01:45 AM PDT

Assalamualaikum !! Aku dengan rasa rendah diri dan tunduk tunduk segannya, ingin menjemput korang korang serta korang yang tengah menghadap laptop ni, untuk join Majlis Berbuka Puasa anjuran Blogger Tercinta
Keterangan dan kesilauan adalah seperti dibawah .. Hehe..
************************************
Pada hari AHAD ni, Blogger Tercinta((BTO) ingin membuat satu event kecil-kecilan iaitu majlis berbuka puasa. 



Tempat : Padang MPK 1 (Masjid Besar)
Tarikh : 14hb Ogos 2011 (ahad)
*pukul 5.30 berkumpul di taman kerang


Kami memilih lokasi tersebut kerana
1. berdekatan dengan masjid (senang nak solat maghrib after berbuka)
2. bersebelahan dengan tapak bazaar ramadhan


p/s : BUKAN BLOGGER PUN BOLEH JOIN!! :)
p/s/s : sila bawa tikar (volunteer) 


RSVP Event Facebook klik SINI

untuk keterangan lanjut boleh hubungi :

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved