ads

Sabtu, 3 September 2011

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


Tasya Amin: Berbuka Puasa <b>Di Tanjung Lumpur</b>

Posted: 24 Aug 2011 07:34 AM PDT

Alohaaaa ! Apa khabar semua ? Hope sihat lah ye ! Hehe

Kalau time bulan Ramadhan je mesti nak bercerita pasal berbuka puasa kan.
Ah. Tu kemestian okayyy ! *yeke. HAHA

Ahaa. Hari tu berbuka puasa dengan kawan kawan Tasya dekat Kuantan. Hehe
Sumpah best ! Tepi pantai pulak tuuu.
Perghhh. Terbaik lah !
Meh sini duduk rapat rapat. Kita tengok gambar sama sama ye. Hehe

JENG JENG ! Siapakah ini ? Hehe. Jangan lah suspen sangat. Ni Tasya dengan bestfriend Tasya lah. -Yo-
Member sekepale ni. Memang syok lah bila borak sama sama. :)
Ni haa lah Dayaaa budak hot dekat TJ tuuu. HAHA
Bestfriend ni. Kalau pegi mana mana, mesti ade dia . Hehe
 Hambikkk kau ! Muka tasya selenge gilersss. HAHA
Muka tak sabar nak berbuka ni. HAHA
Kitaorang order makanan yg biasa biasa jek. sebab hari pon dah lewat. takot tak sempat nak berbuka pulak kan. eheee~
Alamakk ! Den tertidur pulak dah. HAHA
Nampak gelas besar tu ? Ahaa` Jimat ah minum air tu. Hehe
Kalau korang nak cari tempat berbuka puasa yg best best dekat Kuantan ni, korang pegi je Tanjung Lumpur then cari kedai Ana Ikan Bakar Petai. 
Ikan bakar kat situ, ramai orang cakap terbaik !
Bak kata pepatah 'Belom cuba, belom tahu' Kan kan. Hehe

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved