ads

Selasa, 4 Oktober 2011

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


Color of Bitt: 1st time <b>di Bukit Tinggi</b>

Posted: 14 Sep 2011 12:04 AM PDT

Selama ni dok tengok dan baca jek kat blog kawan-kawan...tak sangka harini dok atas tu jugak...kami tak plan pon pergi sana...tapi saya memang standby segala bagai di bonet kereta...
Kami berada di Bukit Tinggi dalam pukul 9.13pm...masa ni hubby meeting...saya offerkan diri bersantai bersama double IS di Colma Tropica sahaja...huhh...hilang segala senggal di muntut dan pinggang....hahhhhahahaha lega...
Hubby hantar then terus dia meeting...kami???? dpt hasilkan pic-pic seperti dibawah, berdua dan bertiga sahaja  ;)
 Dok letak atas batu...sambil possing bertiga...
Setelah penat dan tak tahu nak jalan mana lagi...kami pon menuju ke tempat billiard...
Double IS memang tak sabar habis ok nak tunggu besar...sebab saya selalu berjanji bila sampai jek tangan macam mama tu....konpem mama akan ajar...pool dan snooker memang hobi saya disuatu ketika dulu....pernah melayakkan diri di tournement Mild Seven 8-Ball and 9-Ball Challenge (Pool Tournament, brakers, brewball Ampang)
Pool or billiard saya lagi sokakk snooker...sebabnya table snooker lagi besar masa nak habiskan bola pon lama sikit berbanding dengan pool or billiard...hahhahaha bak kata lain...main pool duit keluar laju mcm air...main snooker buleh refill air...akakkakkkaa
Kami satu family memang sokakkk sukan jenis berbola...masing-masing mempunya hobi tersendiri...tapi kalau korang sama hobby saya...jom la seframe just for fun...kalau nak serius snook jek jawapnya ;)
Tengah dok cari kawan sama jantina jugak nihhh kalau tak kena tunggu double IS besar la gamaknya...

 Lepas tu kami makan roti sebab ismeth kata lapar...huh
 Tak dapat minum tea di cameron dapat pulak minum jasmine tea di bukit tinggi...
 Double IS ni memang sokakkk tea...sebab dekat rumah saya jarang kasi derang minum tea...hahahhaha
Sambil layan show yg start tepat jam 10 malam...
 Ismeth snap pic neh???? tidak la kann...masa kami layan tengok show tu..tetiba papa mereka muncul...terus Iskandar berlari menuju ke papanya...baru dpt pic ni dan bawah ni...akekekekeTak dapat tengok swan sebab dah malam...heheTak dapat review tempat tu sebab dah nak balik...owhh muka kepenatan...huhuhu

yup...naik atas tacap compact powder sahaja....
Seperti saya kata di entry pagi tadi...segala kesusahan dan kesukaran pasti ada kesenangan dan kegembiraan...cuma lambat atau cepat jek masanya...maka harus lah kita nikmati dengan sepenuh-penuhnya tak kira manis atau pahit...kerana setiap pengalaman tidak pernah sama dengan setiap waktu....so, enjoy it...

post signature

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved