ads

Khamis, 6 Oktober 2011

06 di mengkarak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di mengkarak - Google Blog Search


Koi anak pahang: GEMPOR!! : Ular berkepala LIMA ditemui <b>di</b> Sg <b>...</b>

Posted: 02 Oct 2011 04:30 PM PDT

Salam alaik semua rodong....

Koi agok terkejut bile ade seorg hamba Allah nih telah mengambik sekeping gambo yg boleh koi kategorikan sebagai gambo yg amat misteri dan penuh dgn tanda tanye....dari info yg koi terime,gambo ini telah di rakam di Mengkarak di daeroh bera nih,namun keaslian gambo ini masih lg boleh dipertikaikan oleh orang ramai...yg penting moh kite teroka sedikit ttg pelbagai perkara aneh yg dulu tak terpikir namun sekarang mcm2 mende pelik dan takjub di jumpai di serate dunia....

Andaikata gambo ini dr sumber yg tidok pedooh(tipu),maka tidoklah mestahil langsung...TAPI......aokme percaye ke????

Seekor ulor yg berkepala 6 atau pun 5 yg kononnye telah sempat dirakam gambonye di Mengkarak,Pahang.Mengkala koi jumpe nih jenuh lah koi cube tangkap paste jual kat zoo...mau lapan juta setengah rege nye nih!! kaye koi weh...kekeke....

**Gambo ini sebenornye telah koi amik di FB,dari seorang rodong yg tidak mahu namanye di siarkan di sini....apepun "tepuk dada tanya lah selera"

***Koi rase ianye adelah gambo spesis ulor tedung tp kembor 5...dan jika ia bukanlah gambo ulor kepala 5,mungkin ini gambo penunggu sg tersebut,di akhir zaman nih mcm2 boleh berlaku,yg tak masuk dek akal pun boleh jadi real,mungkin jugek gambo ini hanyalah gambo yg di edit dgn menggunakan perisian spt photoshop......namun menurut kata rodong yg menangkap gambo nih,dia sdri yg ambik gambo tu..cara dia menyatakan kat koi te pun mmg real...haha..

Mungkin dia nak bergurau je te..tp agok2 lah,esok penuh pulok rodong tunggu kelibat ulor kepala lima kat sg Mengkarok te...hahaha.

Koi pun terjumpe jugek katULOR KEPALA 5kat SIMPANG KERAYONG hari isnin petang Selasa arite.,cuace mendung jek mase te...masa tu koi tgh oder cendol..ulor te pun lepak tepi koridor sambil jilat bibir...makcik hat jual cendol tu cakap,ulor te mmg rajin lepak kat situ..kdg2 ulor te berok kencing pun kat situ jugek! yg peliknye koi dgn makcik tu jek yg nampok akn kelibat ulor te..org lain buat "dont know" je... seem like everything s normal. aih....terspeaking yak?? 

Tak percaye????

tgok gambo koi tangkap sdri bwh nih!!

JENG JENG JENG!!!!!!!!!!!

Jinak amat pulok te....koi ingat nak buat peliharaan koi je,tp mikir kang payoh pulok nak suap mulut sampai 5 gitu....koi biorkan je lah dia merepek sorg2 bawoh tangga majlis BERA te....

Kah klah kah.....kena tipUUU.....padan muke U.\!!!!

KAJIAN KOI : Koi pun cube la google kot2 gambo ni bersepoh dekat internet,RUPE-RUPENYE mmg sahih la rodong te da buat PEDOOHHHHHHHH.......hehehe.

sile ke link ini utk memuaskan hati aokme: 

http://www.eface.in/a-snake-found-near-kukke-subrahmanya-with-5-heads/

http://www.southdreamz.com/2010/07/5-headed-snake-in-india.html

Rupenye ulor kepala 5ni hanye makhluk mitos shj..ander jugek kaum2 di dunia ni yg menyembah ulor yg kononnye mempunyai kuase utk melindungi penyembahnye............HUH.

Puas hati koi.....kalo aokme tak percaye pergi pulok ke bawoh te!

aokme pergi ke sini...tengok sdri patung berhala kat cambodia yg semboh dek deme te....

http://www.travelpod.co.uk/travel-photo/sophinarose/1/1293983412/5-headed-snake-beng-melea.jpg/tpod.html

bye.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved