ads

Khamis, 23 Jun 2011

06 di temerloh - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

06 di temerloh - Google Blog Search


Mas ker Linda™: Happy <b>di Temerloh</b>

Posted: 05 Jun 2011 06:55 PM PDT

Hari Sabtu baru2 ni balik umah wan kat Temerloh. Ada misi bersama dengan abang Jang. Kami tiba agak lewat, pukul 11.00 pagi. Aiyoo sepatutnya kami tiba lebih awal. Sebaik kami sampai (dengan pakaian nak buat kerja berat).. Tak perlu melawa ler maksudnya. Mak & abang Jang sekuarga tengah bersiap untuk pergi kenduri kawin. Kami pulak malas betul nak salin baju kurung bagai. Jadi kami tak join mereka semua ke kenduri kawin.

Ok sambil menunggu mereka semua balik dari kenduri, kami ambik keputusan untuk merayau dalam bandar Temerloh.  Tetiba jek kami rasa nak masuk dalam happy fried chicken ni. Dah lama tak layan mi kari. Mi kari kat happy ni memang mabeles. Jom ikut kami masuk dalam. 

Tghari sabtu tu, Adam order ayam 3 ketul. Ni namanya dinner plate. Agak2 Adam makan ker ayam ni??

Ini mi kari.. Kami order 2 mangkuk. Memang pekat melekat. Siap dengan ubi kentang. Sayangnya kacang panjang ngan taugeh jek yang tak der. Rasanya memang sedap. Kat Jerantut pun ada Happy Fried Chicken. Kami pernag masuk dolu2.

Asben kata, masin sikit jek. Asben memang tak kuat makan masin. Tapi mi kari habis jugak. Siap cicah dua  ketul bun lagi dengan kuah mi kari. Sedap ler tu.

Adam ni tak der maknanya dia makan ayam tu. Last2 mak bapaknya jugak yang kasi perabih.

Adam sibuk main dengan motor bermuzik tu jek kejenya.

Bil... tambah mineral sebotol & bun 2 ketul = RM27.70


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

06 di ceruk paloh - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

06 di ceruk paloh - Google Blog Search


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

BLOG PAHANG: 06 <b>di ceruk paloh</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Jun 2011 12:00 AM PDT

Dear Diary.....: kenanganku-Wataniah part 1

Posted: 19 Apr 2010 07:48 PM PDT

Nornafisah Halit, PBT 6144606
Ni hostel wokyoh perempuan...

Boringnyer............

time2 boring cmni...lepak dpn pc n xtahu nk wat aper...

tetiba teringat member2 lama zmn wokyoh dulu..(Wataniah)

org kecik jer...tapi ganaz tau hehehe

masa tu igt lagi, Encik Fadzil baru mengajar kt Kolej Shahputra. Dia ajar subjek Computer. masa tu kami sumer tergamam. comelnyer lecturer nih.... paling tergamam Cik Zie(Jemah). rupernyer dia Leftenan Muda dlm Wataniah. atas dorongan beliau...majoriti kelas aku join wokyoh. tambah2 Jemah coz dia dah "cloud 9" sama itu lecturer.

Aku Wataniah ker minah Rempit???

first xtvt wokyoh yg kitorang join adalah "Latihan Berterusan Siri 1/2004, 14 - 20 April 2004". masa tu kitorang dok kat Ceruk Paloh, Pahang selama seminggu. gotong royong, kawad, tido kat balai raya...mandi pun berebut, masa tu muka mmg xtahu malu so kami g la minta izin mandi kat umah org kampung hahaha..

Pumpin, Aku, Pak Li, Donny & Zai di Ceruk Paloh

"Latihan Asas Parajurit Muda Siri 2/2004, 26 April - 25 May 2004"

Ha.....yang nie Kursus naik ker Prebet di Kem Jerantut, Pahang. Ramai yang lapor diri. Masa nie la mula kenal ramai kwn2 dari Jerantut, Pekan, Raub.... bila dah mula kenal, tiap2 ari nengok muka itu gak...jadi ramai la antara kengkawan yg terjebak dgn cinta sementara. (termasuk la aku hahaha). masa nie aku agak geng dgn bebudak Bukit Sagu sbb kwn2 kolej aku kebanyakannyer platun lain.

Setiap latihan kt sini... ayat paling famous adalah, "Kuih lapis, Kuih gulung, Kuih donut" naik "kenyang" layan kuih2 tu. nyaris muntah masa wat kuih gulung. tepi padang kawad tu rupernyer dh biasa kena muntah pas layan kuih2 tu hahaha. Ada satu part tu, aku n kwn2 tersampai awal kt dewan mkn. sepatutnya belum sampai masanya. (biasala askar kena ikut time). "Cik Misai" yg melentik tu nmpk. apalagi.... "Apa yg kau buat tu skuad? Ini belum masa utk kau makan. Lari la kau, 5 papan...!!!!" Arrgghhh!!!! Berlari la kami 5 pusingan keliling padang kawad hahaha.... terus xselera aku nk mk pas tu. disebabkan byk sgt kena layan "papan", bila abis latihan jer sarjan perli, "nti kau semua balik rumah, bawak papan2 tu skali. boleh buat rumah". Kurang asam...


Ni buka gambar kami nak pi berkelah ok....

Kat sini gak aku blajar macam2 yg ditempuhi oleh para askar kiter yang sentiasa berjuang demi keamanan Malaysia, cewah.... Walaupun xsedasyat diorg at least aku dapat rasa sket basic n memahami keadaan diorg masa tu. Bayangkan la, ada seminggu tu mereka tinggalkan kami kat satu "bukit" yang padang jarak, padang terkukur. dah la panas, xda pokok nk berlindung. nk mandi? seingat aku, time tu kami 2x jer dlm minggu tu hehehe. bau xder saper yg perasan sbb sumernyer bau masam hahaha...

sembhyg? time ni la "air minum ku, air wuduk ku jua". Jimat beb... time nie jgn ader saper pun yg kata dia bwk berus gigi. (kalo ader pun senyap2 jer). Sarjan pernah warning dulu..."Sapa2 bwk berus gigi, aku suruh satu platun berus gigi diorg dgn berus tu dan kau org yang terakhir pakai berus tu, dapat?" iyeewww...gelinyer... tapi aku paham niat sbnrnyer...org nk berperang slmtkan negara xkan kau sebok nk jaga penampilan diri,kan? tapi Sarjan xla sekejam tu...nk berus boleh tapi sorok2 hehehe.

kt sana kami kena gali kubu untuk team kami sendiri dr peha smpi paras dada. wah....dalam tu. menggalilah kami bagai nk rak. utk yg xder cangkul, kami gali guna parang, bekas makanan n aper sajer yg tercapai asalkan dpt wat lubang. masa nie aku agak kagum dgn Fuadilah. minah nie dapat partner lelaki yang agak2 malas nk keluar kederat. tapi minah nie selamba jer gali kubu tu dgn tenaga dia sendiri. tabik spring aku.

N di sini gak...aku ader pengalaman yg betul2 mengajar n menginsafkan aku.

waktu menggali nie, dlm keadaan panas terik...kami kekurangan air. aku ader la simpan sket air utk aku n partner aku. si Khalir (dak Raub kot) dtg n minta sket air dr kwn2 yg lain. sumer kata xder air. smpi la ke giliran aku, aku pun ckp xder iar. genap2 utk aku n partner aku. dia terus pergi tah kemana. tiba2, tgh2 giat menggali, kecoh sekeliling bila Khalir dikejarkan ke hospital sbb keracunan. rupa2nya dia turun ke bawah bukit n minum air kt tali air tu. khabarnyer air tu beracun sbb ader pihak2 yg baru meracun or what ever kt arear tu. Ya Allah....masa tu aku betul2 rasa bersalah. kenapa la aku x bagi sket air td kt dia. kalo x mybe xkan jd mcmtu. tapi Alhamdulillah...dia selamat n lusanya dia kembali menggali kubu bersama2. masa tu aku minta maaf beria2 kt dia n di just ckp " xda ape2 la... jgn risau". Sejak ari tu....aku xkedekut lagi. Insaf woo.....
kt sini juga kami berlatih tempur tanpa senjata. ni la gunanya bila peluru dah abis. xleh nk menembak so kena la pertahankan diri sendiri. ader satu part tu..aku pun lupa aper nama dia. saper2 tahu nti inform la kat aku yek... kami kena baring kt jln tar tu. matahari memancar n kaum lelaki yg xberbaju tu terpaksa menahan haba panas jln tar tu. cian kt dak lelaki. kami ladies yg berbaju nie pun terasa kepanasannya inikan lak lelaki2 yg xberbaju tu. xtvt ni sbg ujian tahan ujian n dugaan pada askar. ye la...cuba bygkan aper terjadi kalu kiter kena tahan dgn musuh. mcm2 diorg akan buat supaya kiter bocorkan maklumat kerajaan. so ini just latihan supaya kiter tahan lasak n xmudah bocorkan rahsia kerajaan.

Nie la Platun aku

Jijah, Zura, Zai, Ika, Aku, Yana & Sita


P/S:- aku paling xtahan tgk muka jemah bila En.Fadzil kata dia dh tunang. member tak selera nak makan tuh....hahaha

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

BLOG PAHANG: 06 <b>di ceruk paloh</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Jun 2011 12:00 AM PDT

Dear Diary.....: kenanganku-Wataniah part 1

Posted: 19 Apr 2010 07:48 PM PDT

Nornafisah Halit, PBT 6144606
Ni hostel wokyoh perempuan...

Boringnyer............

time2 boring cmni...lepak dpn pc n xtahu nk wat aper...

tetiba teringat member2 lama zmn wokyoh dulu..(Wataniah)

org kecik jer...tapi ganaz tau hehehe

masa tu igt lagi, Encik Fadzil baru mengajar kt Kolej Shahputra. Dia ajar subjek Computer. masa tu kami sumer tergamam. comelnyer lecturer nih.... paling tergamam Cik Zie(Jemah). rupernyer dia Leftenan Muda dlm Wataniah. atas dorongan beliau...majoriti kelas aku join wokyoh. tambah2 Jemah coz dia dah "cloud 9" sama itu lecturer.

Aku Wataniah ker minah Rempit???

first xtvt wokyoh yg kitorang join adalah "Latihan Berterusan Siri 1/2004, 14 - 20 April 2004". masa tu kitorang dok kat Ceruk Paloh, Pahang selama seminggu. gotong royong, kawad, tido kat balai raya...mandi pun berebut, masa tu muka mmg xtahu malu so kami g la minta izin mandi kat umah org kampung hahaha..

Pumpin, Aku, Pak Li, Donny & Zai di Ceruk Paloh

"Latihan Asas Parajurit Muda Siri 2/2004, 26 April - 25 May 2004"

Ha.....yang nie Kursus naik ker Prebet di Kem Jerantut, Pahang. Ramai yang lapor diri. Masa nie la mula kenal ramai kwn2 dari Jerantut, Pekan, Raub.... bila dah mula kenal, tiap2 ari nengok muka itu gak...jadi ramai la antara kengkawan yg terjebak dgn cinta sementara. (termasuk la aku hahaha). masa nie aku agak geng dgn bebudak Bukit Sagu sbb kwn2 kolej aku kebanyakannyer platun lain.

Setiap latihan kt sini... ayat paling famous adalah, "Kuih lapis, Kuih gulung, Kuih donut" naik "kenyang" layan kuih2 tu. nyaris muntah masa wat kuih gulung. tepi padang kawad tu rupernyer dh biasa kena muntah pas layan kuih2 tu hahaha. Ada satu part tu, aku n kwn2 tersampai awal kt dewan mkn. sepatutnya belum sampai masanya. (biasala askar kena ikut time). "Cik Misai" yg melentik tu nmpk. apalagi.... "Apa yg kau buat tu skuad? Ini belum masa utk kau makan. Lari la kau, 5 papan...!!!!" Arrgghhh!!!! Berlari la kami 5 pusingan keliling padang kawad hahaha.... terus xselera aku nk mk pas tu. disebabkan byk sgt kena layan "papan", bila abis latihan jer sarjan perli, "nti kau semua balik rumah, bawak papan2 tu skali. boleh buat rumah". Kurang asam...


Ni buka gambar kami nak pi berkelah ok....

Kat sini gak aku blajar macam2 yg ditempuhi oleh para askar kiter yang sentiasa berjuang demi keamanan Malaysia, cewah.... Walaupun xsedasyat diorg at least aku dapat rasa sket basic n memahami keadaan diorg masa tu. Bayangkan la, ada seminggu tu mereka tinggalkan kami kat satu "bukit" yang padang jarak, padang terkukur. dah la panas, xda pokok nk berlindung. nk mandi? seingat aku, time tu kami 2x jer dlm minggu tu hehehe. bau xder saper yg perasan sbb sumernyer bau masam hahaha...

sembhyg? time ni la "air minum ku, air wuduk ku jua". Jimat beb... time nie jgn ader saper pun yg kata dia bwk berus gigi. (kalo ader pun senyap2 jer). Sarjan pernah warning dulu..."Sapa2 bwk berus gigi, aku suruh satu platun berus gigi diorg dgn berus tu dan kau org yang terakhir pakai berus tu, dapat?" iyeewww...gelinyer... tapi aku paham niat sbnrnyer...org nk berperang slmtkan negara xkan kau sebok nk jaga penampilan diri,kan? tapi Sarjan xla sekejam tu...nk berus boleh tapi sorok2 hehehe.

kt sana kami kena gali kubu untuk team kami sendiri dr peha smpi paras dada. wah....dalam tu. menggalilah kami bagai nk rak. utk yg xder cangkul, kami gali guna parang, bekas makanan n aper sajer yg tercapai asalkan dpt wat lubang. masa nie aku agak kagum dgn Fuadilah. minah nie dapat partner lelaki yang agak2 malas nk keluar kederat. tapi minah nie selamba jer gali kubu tu dgn tenaga dia sendiri. tabik spring aku.

N di sini gak...aku ader pengalaman yg betul2 mengajar n menginsafkan aku.

waktu menggali nie, dlm keadaan panas terik...kami kekurangan air. aku ader la simpan sket air utk aku n partner aku. si Khalir (dak Raub kot) dtg n minta sket air dr kwn2 yg lain. sumer kata xder air. smpi la ke giliran aku, aku pun ckp xder iar. genap2 utk aku n partner aku. dia terus pergi tah kemana. tiba2, tgh2 giat menggali, kecoh sekeliling bila Khalir dikejarkan ke hospital sbb keracunan. rupa2nya dia turun ke bawah bukit n minum air kt tali air tu. khabarnyer air tu beracun sbb ader pihak2 yg baru meracun or what ever kt arear tu. Ya Allah....masa tu aku betul2 rasa bersalah. kenapa la aku x bagi sket air td kt dia. kalo x mybe xkan jd mcmtu. tapi Alhamdulillah...dia selamat n lusanya dia kembali menggali kubu bersama2. masa tu aku minta maaf beria2 kt dia n di just ckp " xda ape2 la... jgn risau". Sejak ari tu....aku xkedekut lagi. Insaf woo.....
kt sini juga kami berlatih tempur tanpa senjata. ni la gunanya bila peluru dah abis. xleh nk menembak so kena la pertahankan diri sendiri. ader satu part tu..aku pun lupa aper nama dia. saper2 tahu nti inform la kat aku yek... kami kena baring kt jln tar tu. matahari memancar n kaum lelaki yg xberbaju tu terpaksa menahan haba panas jln tar tu. cian kt dak lelaki. kami ladies yg berbaju nie pun terasa kepanasannya inikan lak lelaki2 yg xberbaju tu. xtvt ni sbg ujian tahan ujian n dugaan pada askar. ye la...cuba bygkan aper terjadi kalu kiter kena tahan dgn musuh. mcm2 diorg akan buat supaya kiter bocorkan maklumat kerajaan. so ini just latihan supaya kiter tahan lasak n xmudah bocorkan rahsia kerajaan.

Nie la Platun aku

Jijah, Zura, Zai, Ika, Aku, Yana & Sita


P/S:- aku paling xtahan tgk muka jemah bila En.Fadzil kata dia dh tunang. member tak selera nak makan tuh....hahaha

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

06 di janda baik - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

06 di janda baik - Google Blog Search


Meraikan Hari Ibu – Picnic <b>di Janda Baik</b> ( Part One) « Fotomamu

Posted: 08 May 2011 04:08 AM PDT

Salam kawan kawan,

Memula saya nak wish to all yang drop by baca blog saya ni – to the mothers out there – my friends – Selamat menyambut Hari Ibu ! ;)

Ibu saya currently staying at my house di Rawang – dan memandangkan sambutan Hari Ibu yang menjelang pada hujung minggu lepas, saya dan wife saya telahpun merancang sejak dari awal minggu untuk membawa kedua dua Ibu tersayang kami untuk picnic ;) Memula tu rancang nak ke Sepang Gold Coast – tapi memandangkan chuaca sekararang yang panas kaw kaw ketika tengah hari – maka kami mengubah tema picnic kami kepada tema yang lebeh cool iaitu picnic di tepi sungai. Sejuk dan nyaman target kami.

Setelah membuat beberapa panggilan kepada kawan kawan saya yang selalu berkelah / adventurous couple ( Shidi & Gee) – dan menimbang tara semua faktor faktor lain – saya membawa keluarga ke Janda Baik di Pahang – tempat yang saya pernah pergi sewaktu follow kursus KKD tahun lepas.

Sampai di sana – kami ada berhenti sebentar di Riverside – seperti yang dicadangkan oleh kawan saya – namun niat untuk lepak picnik di situ tak kesampaian sebab semua area situ habes dibooking oleh beberapa kumpulan pelancong. Oleh itu, saya pun bawak keluarga pergi berhampiran dengan D'Ark Resort ( tempat saya pi kursus dulu).

Best. Sebab we have the whole place for ourselves. Takde crowd di situ – occasionally ada 2-3 family datang singgah sebentar dan balik lepas tu – dan setelah membayar rm5 per head untuk guna kawasan tu to berkelah – kami set up our own area ;)

So hereby – Saya kongsi hanya segelintir dari gambar gambar yang diambil pada hari tu ;)

 combo1 Semangat mak ! Malam tu jugak start masak kek !

DSC_0305

DSC_0344 DSC_0351 Set up area jumpa mama di Petronas sebelum gerak ke Janda Baik – dah lama mak and mama tak jumpa ;) Sembang panjang depa

DSC_0352 Penuh boot kereta !

DSC_0354 Sebelum letak barang kat port picnic – sempat membeli aiskrim roti!

combo2 combo3 DSC_0370 combo4 Yes – my wife dah mula belajar tentang DSLR – we're inspired by stories of succesful husband-wife photographers team yang berkongsi idea,impian tentang tentang fotografi ;) Nanti kita share hasil hasilnye hehe.

combo5 DSC_0673Just one word : REFRESHING !

DSC_0915 combo6combo7 Kaedah paling cepat untuk kasi sejuk Milo Kotak ! Letak saja dalam air – cuma korang kena pasti kan jangan hanyut haha

DSC_0598 combo8combo9

DSC_0445

Sungguh sporting pepatung tu – dia terbang sebentar – pastu posing balik – 2-3 kali ! Saya plak guna 50mm je – jenuh meniarap dalam air sejuk tu huhu

  Panas jugak sepanjang hari tu – sampai sun burn jugak la saya. Alhamdulillah – we have fun – rileks – tidur sebentar di bawah matahari sambil mendengar bunyi air mengalir – memang sangat menenangkan. Sangat tenang.

InsyaAllah – saya akan upload pula gambar gambar lain pada Part 2. Stay tunes ;)

See u later !

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

06 di merapoh - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

06 di merapoh - Google Blog Search


.: Diam lebih baik .. kenangan <b>di Merapoh</b> Pahang !

Posted: 12 Jun 2011 05:17 AM PDT


Assalamualaikum sume !!! I'm back !!!

Waaaaaaa bulan JUN nie tetap byk agenda !! And aku ada satu berita gembira nak announce …. aku berjaya dlm temuduga utk sambung my degree d ASWARA !!! Alhamdulillah syukur … mudah mudahan aku dpt buat yg terbaekkk and capai cita2 dgn usaha aku sendiri !!!!! Apa2 perkembangan berikutnya nanti aku ku update ya !!! J

Hmmmm nak update pasal kisah cinta aku dgn someone tu pown …. nanty akan terusssss jd persoalan pulak kan ! So aku dh wat keputusan utk terus DIAM kan je ! Susah la … dh ler dlm dunia reality pown aku tak mampu nak kata apa2 ! Bila aku luahkan kat dlm dunia internet ni … jd isu lain plak !! Byk pihak yg dh salah sangka and wat spekulasi sendiri … hmmmmmm ! So utk mengelakkan fitnah lain yg dtg … baik aku pendamkan je ! Tak semua org faham privacy kita … byk yg suka menjatuhkan maruah org laen and menindas kelemahan kita ! Jd lepassssss nie … kene la terus berhati – hati !!!!

Oraittttt kat entry ni aku nak update bbrp gamba time aku di Merapoh Pahang bbrp minggu lepas !!! Huhuhu 5 hari aku kat sana … stay at satu chalet kat Taman Negara Pahang ! Seronokkkkkk mmg seronokkkkkk … cuma terputus hubungan ngan dunia luar jekkk la , no PHONE LINE !!! Bayangkannnnn ! Hahaha !!!




Apapon byk kenangan manis kat sana …. and a lot of experience yg ku dpt !!! Dpt gak kenal ngan bbrp org baru ….. ada aunty2 dr KK SABAH, hahaha happening wooooo !!! Thanks to ADI and his mom sbb mengajak aku join ke sini …….. weeeeeee tq2 !!! And selamat pengantin baru to KAK AIN and ABANG SHAH !!! J

Ok …. Ni ada sket lagi bbrp gambo kenangan time kat sana ! Oraittttt tamat sini dulu …. Next entry aku post pasal perkembangan ku yg len !!!! Teruskan follow …..







Wassalam !!!! :D

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Ekspedisi Gunung Tahan 2011 via <b>Merapoh</b> - Unit Sukan PKB

Posted: 23 Jun 2011 09:29 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]Perjalanan bermula dari PKB jam 11.00malam 11/06/2011 dan tiba di Taman negara Merapoh jam 6.00 pagi. Setelah solat subuh dan sarapan kesemua barang pendaki diperiksa oleh pegawai Perhilitan. ...

di negeri pahang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri pahang - Google Blog Search


Syarak Mengata , Adat Menurut: Masjid lantik AJK <b>di Negeri Sembilan</b>

Posted: 20 Jun 2011 02:40 AM PDT

Di Negeri Sembilan, Ahli Jawatankuasa Masjid dilantik oleh masjid kerana menurut Pengarah JHEAINS masjid di negeri ini diminta mengemukakan senarai calon jawatankuasa yang baru secepat mungkin. Patutlah begitu banyak masjid-masjid di Negeri Sembilan ini yang mati, masjid yang calonkan AJK masjid, bukannya manusia yang calonkan manusia.

Sila baca artikel saya sebelum ini , Masjid-masjid yang mati di N.Sembilan, negeri beradat di http://waghih.blogspot.com/2011/03/masjid-masjid-yang-mati-di-nsembilan.html

Tidak perlu pilihan raya masjid di NS
Sinar Harian 20 Jun 2011

SEREMBAN - Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Sembilan (JHEAINS) tidak bercadang mengubah sistem pemilihan jawatankuasa pengurusan masjid sedia ada.

Pengarahnya, Johani Hassan berkata, tiada keperluan untuk bertukar kepada kaedah pilihan raya memandangkan sistem digunakan sekarang berjalan dengan baik.

"Pada masa ini, calon-calon jawatankuasa masjid dikemukakan oleh ahli kariah sendiri. JHEAINS hanya membuat keputusan tentang lantikan.

"Selain itu, JHEAINS turut mengeluarkan garis panduan berhubung pemilihan calon," katanya di sini.

Sementara itu, menurut beliau, semua masjid di negeri ini diminta mengemukakan senarai calon jawatankuasa yang baru secepat mungkin.

"Kita perlu proses segera semua pencalonan memandangkan penggal jawatankuasa masjid sedia ada akan tamat pada 31 Disember depan," katanya.

http://www.sinarharian.com.my/sh/mns/content/story9208941.asp

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved