ads

Isnin, 13 Februari 2012

06 di cherating - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di cherating - Google Blog Search


Mangsa lemas ketiga <b>di Cherating</b> ditemui pagi tadi | Broadcast.my

Posted: 12 Feb 2012 10:02 PM PST

Mangsa lemas ketiga di Cherating ditemui pagi tadi

13/02/2012 1:51pm

KUANTAN 13 Feb. – Mayat Muhammad Hairulnizam Hasri, 13, yang dikhuatiri lemas kelmarin ditemui oleh orang ramai pukul 7.30 pagi tadi di muara Teluk Kemboja kira-kira 50 meter dari Pantai Cherating di sini.

Ketua Polis Daerah Kuantan, Asisten Komisioner Mohd. Jasmani Yusoff berkata, pelajar tingkatan satu itu ditemui kira-kira tujuh kilometer dari tempat mangsa bersama abangnya dan bapa tiri yang dilaporkan hilang.

"Mayat mangsa kemudiannya di hantar ke Hospital Tangku Ampuan Afzan

(HTAA) di sini untuk dibedah siasat.

"Kita juga menghubungi dan memaklumkan kepada keluarga mangsa berkaitan

penemuan terbabit," katanya ketika dihubungi di sini, hari ini. – UTUSAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

  • cherating lemas
  • lemas di kuantan feb 2012

Short URL: http://broadcast.my/?p=44743

Cerita Tina: Cerita Tina <b>di Cherating</b>

Posted: 12 Feb 2012 05:35 PM PST

okey, seperti yang tina pernah cakap, kami sekeluarga pergi bercuti ke cherating cuti maulud nabi haritu, alhamdulilah, lepas tak dapat book bilik time CNY, akhirnya sampai juga kami disini

antara agenda menarik, apalagi, pantai lah kan,bercanda bersuka ria lah budak-budak ni
view dia sangat cantik, puas hati walaupun berjemur tengah panas bagaikan di padang pasir,alhamdulilah kulit tak terbakar pun

okey kitaorang duduk kat banglo TM, jadi memang tak adalah betul-betul menghadap pantai, nak buat cmana, kami nak jimat kan, sewa satu banglo tu cuma RM120 untuk 2 malam, ada 3 bilik dan macam-macam kelengkapan ada, nak masak pun boleh cuma tak kuasalah kan

memang selesa, yelah rumah kan, besar lah dan 100% aircond, depan rumah ada swimming pool semua, memang bestlah, oh ya dapat murah sebab my akak kan staff TM, kalau orang luar tak taulah berapa chargenya, dah namanya staff TM, ambilkah kesempatan kan


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved