ads

Sabtu, 18 Februari 2012

06 di janda baik - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di janda baik - Google Blog Search


mrs secretary: percutian <b>di Janda Baik</b> (part 2)

Posted: 25 Dec 2011 09:00 PM PST

aktiviti untuk hari kedua dan terakhir di Janda Baik...
hari ini takde aktiviti menarik sangat kami lakukan... mula-mula cadang nak pergi mandi sungai sekali lagi, tapi memandangkan badan pun rasa nak demam jadi niat tu dibatalkan... tak tahan nak nak redah air sungai yang sejuk! nampaknya tak kesampaianlah peluang nak main water tube tu... takpelah, next time boleh datang lagi!
jadi selepas breakfast Mas layankan anak-anak main basikal dulu... satu jam jugaklah mereka pusing-pusing dan ronda-ronda keliling resort ni... Mas nak join tapi badan dah sakit-sakit dah sebab kayuh basikal semalam... jadi jalan-jalan jelah keliling resort sambil nikmati permandangan yang indah dan hirup udara yang segar dan nyaman! 
dah puas layan anak ronda-ronda naik basikal sampailah masa untuk mandi manda... tapi kat kolam renang jelah! rasa jugaklah feel berendam tu walaupun bukan di sungai... cukup sejam berendam kami pun bersiap-siap untuk pulang! ♥♥
rasa seronok sangat dapat bercuti di sini walaupun tak banyak aktiviti yang kami lakukan... sebenarnya memang banyak aktiviti  menarik seperti jungle trekking, mendaki gunung Nuang dan mandi manda di air terjun Ulu Tampit... tapi disebabkan kami bawa anak jadi tak sesuai sangatlah lakukan aktiviti tersebut! mungkin next time kami datang lagi bila anak-anak dah besar sikit, baru boleh lakukan aktiviti tu... 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved