ads

Khamis, 2 Februari 2012

06 di maran - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di maran - Google Blog Search


2 Pelajar Maut Dalam Kemalangan <b>Di Maran</b>

Posted: 26 Dec 2011 07:27 PM PST

MARAN – Dua pelajar perempuan yang dalam perjalanan pulang dari membeli makanan di pasar malam, maut selepas motosikal dinaiki mereka bertembung dengan sebuah kereta di Km 33.1 Jalan Maran-Jerantut.

Zalika Idris, 16 dan rakannya yang hanya dikenali Wan Nur Fatihah, 17, kedua-duanya pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Jengka 2 dekat sini, maut di tempat kejadian akibat kecederaan parah di kepala.

Ketua Polis Daerah Maran DSP Ahmad Johari Shahabuddin berkata dalam kejadian 6.55 petang itu, motosikal yang ditunggangi Zalika dipercayai cuba memotong sebuah kereta sebelum bertembung dengan kereta lain dari arah bertentangan.

Pemandu kereta itu, Nur Faradilla Abd Rahim, 39, bersama enam penumpang tidak mengalami sebarang kecederaan.

Ahmad Johari berkata siasatan awal mendapati kedua-dua pelajar berkenaan tidak memakai topi keledar ketika kejadian. – BERNAMA

Berita Berkaitan:

Full content generated by Get Full RSS.

Dua pelajar maut dalam kemalangan <b>di Maran</b> |

Posted: 26 Dec 2011 06:51 PM PST

[unable to retrieve full-text content]MARAN: Dua pelajar perempuan yang dalam perjalanan pulang dari membeli makanan di pasar malam, maut selepas motosikal dinaiki mereka bertembung dengan sebuah kereta di Kilometer 33.1 Jalan Maran, Jerantut.

KANING N <b>DI</b> (<b>Maran</b> naw seng) | jinghpawtingsan

Posted: 17 Jan 2012 07:55 AM PST

Du sa ai manaw manang ni a matu maran naw seng a mahkawn ni hpe bai mara dat ya sai hku re.. mahkawn gabaw ni n chye ai majaw n lu ka bang da ai hpe chye na ya rit yaw..shut shai ai lam nga yang mung chye na ya rit..lama na du sa manaw manang ni kaw maran naw seng a mahkawn gabaw ni hpe chye ai rai yang chye ju hte comment jaw da ya rit yaw..yawng hpe grai chyeju kaba sai..
Full content generated by Get Full RSS.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved