Khamis, 2 Februari 2012

06 di mentakab - Google Blog Search

06 di mentakab - Google Blog Search


Munna Punya: Big Apple Dah Di Buka <b>Di Mentakab</b> Star Mall

Posted: 24 Jan 2012 07:29 PM PST

Sebab ramai yang masuk dalam blog munna ni kebanyakkannya nak tahu pasal Mentakab Star Mall jadi munna update dia sini ye. Big Apple dah di buka dan juga Sushi King. Kedai baru buka punyalah ramai orang beratur nak membelinya. Esok nak terjah Star Mall lagi nak cuba donut Big Apple pula.
Full content generated by Get Full RSS.

Munna Punya: Pembukaan GSC Lite <b>Di Mentakab</b> Starr Mall Pada <b>...</b>

Posted: 18 Jan 2012 11:55 PM PST

Dah berangan hari ini ... nak pergi tengok wayang di GSC Lite di Mentakab Star Mall. Sekali dapat info yang mengatakan pembukaan tersebut telah di batalkan tanpa di ketahui sebabnya. Keciwa lah juga rasanya.
Menunggu lagilah lepas ni...
Full content generated by Get Full RSS.

Pusat membeli belah baru - Starmall kini dibuka <b>di Mentakab</b> <b>...</b>

Posted: 01 Feb 2012 07:12 AM PST

Masa cuti tahun baru yang lepas, saya telah berpeluang berkunjung ke sebuah pusat membeli belah yang baru dibuka di Mentakab - Starmall. Banyak lagi kedai - kedai yang belum dibuka, yang sudah ada ialah pasaraya Pasicif, Big Apple, Sushi King, KFC, McD dan beberapa kedai lain. 
GSC juga bakal dibuka di StarMall ini, tapi bila belum lagi diketahui. Jadi tunggu sahaja pengumuman pembukaannya. Bagi mereka yang bukan dari Temerloh atau Mentakab, mungkin agak sukar mencari di mana lokasi StarMall ini, kerana ianya terletak agak jauh dari bandar Mentakab. Lagipun di sekitar kawasan ini merupakan kawasan perumahan. 
Kawasan ini bakal membangun kerana sedang dalam pembinaan sebuah bangunan untuk Mydin dan lagi satu untuk kedai kain (tidak begitu pasti, rasanya Kedai Kain Jakel). Jadi bagi mereka yang tinggal disekitar kawasan ini, senanglah nak pergi membeli belah, tak perlu keluar jauh lagi. 
Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads