ads

Khamis, 29 Mac 2012

06 di cherating - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di cherating - Google Blog Search


3H2M <b>DI CHERATING</b>

Posted: 25 Mar 2012 11:59 PM PDT

Ni last2 week punya cerita...hehehe baru nak sibuk bercerita...best sangat rasa sebab dapat cuti lama sikit pastu dapat betul2 masa yg berkualiti tuk anak2 mama...Qhalish suka sangat sebab dapat jalan2..Aeryna lagi la bertambah manja 24 jam dengan mama...

Bercuti2 Malaysia di Cherating ni sebab company papa ada buat family day kat The Legend Resort Cherating, Pahang buat 3h2m, jumaat hingga ahad. Jumaat tu kami bertolak dalam pukul 9 lebih, sampai dalam 1 setengah, ambil kunci pastu duduk dalam bilik, penat juga la dah lama tak jalan jauh, nasib baik abang  & adik ok je, Tengahari sampai petang duduk dalam bilik je, siap order makanan lagi sebab dah lapar nak tunggu dinner lama pulak...order 2 nasi goreng & satu burger pun dah kena 100++...Petang tu sempat juga la bawa abang & adik mandi kat kolam..Abang Qhalish mula takut2, nasib papa pegang je dia tapi adik Aeryna terlebih excited kalau bole dia nak berendam je dalam kolam tu tapi papa tak kasi duduk lama2 takut demam pulak...kesian abang Qhalish 3 hari kat sana dia dapat main sekali je kat kolam tu...lepas seminggu tido siap mengigau lagi sebut mandi kolam..mandi kolam...hahahaha....sian...

Alhamdulillah masa kat sana abang & adik ok je, adik pun takde meragam, banyak main juga, sebab dia suka sangat bangun tido sampai malam mama ada je kat sebelah dia. Petang Sabtu tu ada aktiviti sukan untuk budak2 & dewasa. Qhalish pun ada main masuk group papa, tapi dia tak paham pun lagi lebih kepada nak main sendiri, hehehe..kecik lagi tu belum 3 tahun...





0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved