ads

Khamis, 31 Mei 2012

06 di chenor - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di chenor - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 03 Apr 2012 07:11 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Feb 2012 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Feb 2012 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

Kembara Mujahidالله أكبر: FAMILI <b>DI CHENOR</b>

Posted: 05 Jan 2012 02:29 PM PST

[unable to retrieve full-text content]FAMILI DI CHENOR. Posted by Azim at 2:29 PM ... damar minyak banyak di Sabah. damar minyak banyak di Sabah ... Mak dan Abah di Kampung. Mak dan Abah di Kampung ...

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Feb 2012 07:14 PM PST

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Jan 2012 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

EilaRazi: Waktu Solat 5 Waktu <b>Di</b> Daerah Temerloh, Maran, Bera <b>...</b>

Posted: 23 Jan 2012 03:08 AM PST

Salam Sejahtera semua!

Kali ini aku nak kongsikan pula waktu solat 5 waktu di daerah Temerloh, Maran, Bera, Jerantut, Chenor untuk rujukan anda semua. Sila right klik pada imej di bawah dan save image as untuk anda simpan di dalam pc ataupun laptop anda...

Moga kita semua sebagai muslim tidak leka dalam menunaikan tanggungjawab terhadap Yang Maha Esa... Sekian....

Full content generated by Get Full RSS.

Benarkah mereka ini penipu ? | I&#39;m Hafiz

Posted: 25 Jan 2012 07:22 AM PST

Terbaca artikel mengenai mereka di laman page Oh! Media di facebook.Benarkah desas-desus yang diceritakan oleh Oh! Media tersebut?Bukan apa, tiada bukti lagi yang boleh mengatakan mereka ini yang bersalah.

Bagi yang masih tidak tahu tentang mereka, saya tampalkan sedikit mengenai kisah dan penipuan yang telah mereka (jika benar) lakukan.

Please spread the word: Jika anda terjumpa, mempunyai maklumat atau mengenali wanita ini, sila hubungi nombor yang tertera.

Siapakah wanita ini? berikut adalah sedikit gambaran mengapa wanita ini sedang dicari oleh pelbagai pihak. Anda juga perlu berhati-hati dengannya.

"Wanita ni bekerja dengan company ni lokasi company di Shah Alam (pembekal produk medical) sebagai akauntan. Mula2 bekerja cam kerani biasa jer then company ni pergi htr untuk dptkan kelulusan akauntan tu.

Then sejak 4 thn lps, dia songlap duit company melalui penipuan cheque. Semakin hari semakin berani dan semakin tinggi amount yg di songlap. Dengar cerita dari beberapa ustaz yang kenalan akak sy ni pergi jumpa, wanita ni pandai gunakan ilmu penunduk yang membolehkan orang tak perasan kejahatan dia tu dan boss ni ikut jerk apa dia ckp. Kiranya ni kes pecah amanah akaun syarikat.

Wanita ni berasal dari Chenor, Pahang dan sebelum melarikan diri dia duduk di Puchong dan anak2 dia sekolah sama dengan anak sedara saya. Minggu ni cikgu sekolah dia ckp dia dah buat permohonan untuk tukar kan sekolah anak2 dia ke kampung dia di Chenor.

Jumlah mmg besar sbb company ni pembekal medical equipment dr oversea dan benda ni pun dah berlaku agak lama. Company ni dijangka bangkrup dlm tempoh 3 bulan lagi kalau balance2 duit tu tak dpt ditemui..

Ini kisah dari boss dia lah…Memandangkan ni company bumiputra dan Islam saya pun membantu setakat yg boleh."

Kalau betul, spread lah the news.Cuma takut mereka ini mangsa keadaan atau mangsa fitnah.Apa-apa pun, anda boleh merujuk kepada laman Oh! Media disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Full content generated by Get Full RSS.

Pemberian BR1M tanda kerajaan menghargai sokongan rakyat <b>...</b>

Posted: 28 Jan 2012 02:48 PM PST

Posted on January 29, 2012, Sunday

MARAN: Penyaluran dana Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) adalah agenda nasional bagi menghargai sokongan rakyat terhadap kerajaan Barisan Nasional (BN).

Pengerusi Jawatankuasa Pertanian, Industri Asas Tani dan Hal Ehwal Felda Negeri, Datuk Tan Mohd Aminuddin Ishak berkata, BR1M membantu golongan berpendapatan rendah memperoleh wang tunai bagi tujuan membeli pelbagai keperluan harian.

Namun, seperti biasa, pembangkang mempertikai dan memfitnah kerajaan bahawa pemberian BR1M untuk menagih simpati rakyat dan untuk memancing undi, katanya pada majlis penyerahan BR1M Parlimen Maran peringkat DUN Chenor siri 2 di Dewan Pekan Awah di sini, semalam.

Beliau yang juga Anggota Dewan Undangan Negeri kawasan Chenor mengingatkan orang ramai supaya tidak terpedaya dengan tohmahan pembangkang itu kerana ia bermotifkan politik dan terbukti kerajaan mempunyai dana yang cukup untuk memberi RM500 kepada mereka yang layak.

Sementara itu, Anggota Parlimen Maran Datuk Ismail Abdul Muttalib berkata, kepimpinan negara telah menangani pelbagai masalah secara bijaksana sehingga ekonomi negara terus berkembang secara positif.

Katanya kemantapan ekonomi negara turut mempengaruhi pendapatan berkapita negara yang secara langsung disalurkan semula kepada rakyat melalui pelbagai insentif seperti BR1M dan bantuan itu perlu perlu dimanfaatkan sepenuhnya. — Bernama

Full content generated by Get Full RSS.
Full content generated by Get Full RSS.

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Feb 2012 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Feb 2012 07:39 PM PST

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Aug 2011 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Jul 2011 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Jul 2011 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 06 Jul 2011 12:00 AM PDT

17 Jun 2011 :

Shift sebelah pagi dari pukul 8.30 pagi-12.00 tengahari di bilik Pesta Konvo bersama Wan.

Janganlah banyak sangat briefing nye. Keh tok gemor menulis report. Yang penting, selama aku duty, kofem nak curi keluar. Beb, dah masuk due date submit assignment. Aku tak print,burn,binding satu habuk lagi ni. Hari ni kedai semua cari pasal aku. Asal aku pergi je, tutup. Mudah-mudahan esok berjalan dengan lancar.

8.15 malam pulak, bengkel pengurusan komunikasi Pesta Konvo. HO HO HO, ada juga kursus komunikasi. Adoiilaahh. NAK PERGI TAK NAK PERGI NAK PERGI TAK NAK PERGI

18 Jun 2011 :

Watikah Perlantikan Seketariat Pesta Konvo di Canselori. Wajib kepada MT (Majlis Tertinggi.) Aminnnn. Selamat tak payah pergi. Lega !

20 Jun 2011 :

Peperiksaan Akhir : PMPI di DKTAMS pada jam 8.30 pagi-11.00pagi. Selepas di DKTAMS, tak sempat dah aku nak balik bilik rasanya. Jam 12.00 tengahari-5.00 petang shift sebelah petang di bilik Pesta Konvo bersama Ana. Memang sah, angkut semua buku-buku untuk study. Jangan kacau aku study walaupun tengah duty.

21 Jun 2011 :

Peperiksaan Akhir : KU di DKTAMS pada jam 8.30 pagi-11.00 pagi. Habis exam, berkejar balik KKM untuk kemas barang. HAA, petang-petang la check out dari KKM. Lagipun, kunci bilik di UO dah ada. Tak payah la nak berkejar dengan waktu pejabat.

Lunyai aku macam ni asyik nak berkejar. Kereta sewa pun tak cari dan booking lagi. Adooii

24 Jun – 26 Jun 2011 :

Kursus Pemantapan Pesta. Tempat masih menjadi tanda tanya. Aigooo, berkem la plak kalau dibuat luar daripada UKM. huhu.

2 Julai 2011 :

Undangan Majlis Perkahwinan Fiza dan pasangan di Taman Pelangi. Kalau Pesta tak tahan aku, aku akan cuba pulang. Masalahnya, nak ambil cuti, kena mohon 3 hari lebih awal. Kang, ada je aku cabut balik. HA HA HA. Muni ! Think your credit. Ok. Fine ==!

and, saya dipelawa oleh Kak Lida untuk menjadi fasilitator program motivasi di SM Teknik Pertanian di Chenor, Pahang. Interesting ! Nak ikut. Semua ditanggung, yang penting jadi fasi. TAPI, [sob sob sob], 3 hari 2 malam bermula pada 17 Jun sehingga 19 Jun 2011. Kalau join, tak study la jawabnya. Manakan sama study tempat sendiri dengan tempat orang. Tempat jatuh lagi ku kenang [Gara-gara jatuh hari itu]. :D

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Jul 2011 12:00 AM PDT

17 Jun 2011 :

Shift sebelah pagi dari pukul 8.30 pagi-12.00 tengahari di bilik Pesta Konvo bersama Wan.

Janganlah banyak sangat briefing nye. Keh tok gemor menulis report. Yang penting, selama aku duty, kofem nak curi keluar. Beb, dah masuk due date submit assignment. Aku tak print,burn,binding satu habuk lagi ni. Hari ni kedai semua cari pasal aku. Asal aku pergi je, tutup. Mudah-mudahan esok berjalan dengan lancar.

8.15 malam pulak, bengkel pengurusan komunikasi Pesta Konvo. HO HO HO, ada juga kursus komunikasi. Adoiilaahh. NAK PERGI TAK NAK PERGI NAK PERGI TAK NAK PERGI

18 Jun 2011 :

Watikah Perlantikan Seketariat Pesta Konvo di Canselori. Wajib kepada MT (Majlis Tertinggi.) Aminnnn. Selamat tak payah pergi. Lega !

20 Jun 2011 :

Peperiksaan Akhir : PMPI di DKTAMS pada jam 8.30 pagi-11.00pagi. Selepas di DKTAMS, tak sempat dah aku nak balik bilik rasanya. Jam 12.00 tengahari-5.00 petang shift sebelah petang di bilik Pesta Konvo bersama Ana. Memang sah, angkut semua buku-buku untuk study. Jangan kacau aku study walaupun tengah duty.

21 Jun 2011 :

Peperiksaan Akhir : KU di DKTAMS pada jam 8.30 pagi-11.00 pagi. Habis exam, berkejar balik KKM untuk kemas barang. HAA, petang-petang la check out dari KKM. Lagipun, kunci bilik di UO dah ada. Tak payah la nak berkejar dengan waktu pejabat.

Lunyai aku macam ni asyik nak berkejar. Kereta sewa pun tak cari dan booking lagi. Adooii

24 Jun – 26 Jun 2011 :

Kursus Pemantapan Pesta. Tempat masih menjadi tanda tanya. Aigooo, berkem la plak kalau dibuat luar daripada UKM. huhu.

2 Julai 2011 :

Undangan Majlis Perkahwinan Fiza dan pasangan di Taman Pelangi. Kalau Pesta tak tahan aku, aku akan cuba pulang. Masalahnya, nak ambil cuti, kena mohon 3 hari lebih awal. Kang, ada je aku cabut balik. HA HA HA. Muni ! Think your credit. Ok. Fine ==!

and, saya dipelawa oleh Kak Lida untuk menjadi fasilitator program motivasi di SM Teknik Pertanian di Chenor, Pahang. Interesting ! Nak ikut. Semua ditanggung, yang penting jadi fasi. TAPI, [sob sob sob], 3 hari 2 malam bermula pada 17 Jun sehingga 19 Jun 2011. Kalau join, tak study la jawabnya. Manakan sama study tempat sendiri dengan tempat orang. Tempat jatuh lagi ku kenang [Gara-gara jatuh hari itu]. :D

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.
Full content generated by Get Full RSS.

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 01 Apr 2012 07:13 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Jan 2012 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di chenor</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Jan 2012 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

EilaRazi: Waktu Solat 5 Waktu <b>Di</b> Daerah Temerloh, Maran, Bera <b>...</b>

Posted: 23 Jan 2012 03:08 AM PST

Salam Sejahtera semua!

Kali ini aku nak kongsikan pula waktu solat 5 waktu di daerah Temerloh, Maran, Bera, Jerantut, Chenor untuk rujukan anda semua. Sila right klik pada imej di bawah dan save image as untuk anda simpan di dalam pc ataupun laptop anda...

Moga kita semua sebagai muslim tidak leka dalam menunaikan tanggungjawab terhadap Yang Maha Esa... Sekian....

Full content generated by Get Full RSS.

Benarkah mereka ini penipu ? | I&#39;m Hafiz

Posted: 25 Jan 2012 07:22 AM PST

Terbaca artikel mengenai mereka di laman page Oh! Media di facebook.Benarkah desas-desus yang diceritakan oleh Oh! Media tersebut?Bukan apa, tiada bukti lagi yang boleh mengatakan mereka ini yang bersalah.

Bagi yang masih tidak tahu tentang mereka, saya tampalkan sedikit mengenai kisah dan penipuan yang telah mereka (jika benar) lakukan.

Please spread the word: Jika anda terjumpa, mempunyai maklumat atau mengenali wanita ini, sila hubungi nombor yang tertera.

Siapakah wanita ini? berikut adalah sedikit gambaran mengapa wanita ini sedang dicari oleh pelbagai pihak. Anda juga perlu berhati-hati dengannya.

"Wanita ni bekerja dengan company ni lokasi company di Shah Alam (pembekal produk medical) sebagai akauntan. Mula2 bekerja cam kerani biasa jer then company ni pergi htr untuk dptkan kelulusan akauntan tu.

Then sejak 4 thn lps, dia songlap duit company melalui penipuan cheque. Semakin hari semakin berani dan semakin tinggi amount yg di songlap. Dengar cerita dari beberapa ustaz yang kenalan akak sy ni pergi jumpa, wanita ni pandai gunakan ilmu penunduk yang membolehkan orang tak perasan kejahatan dia tu dan boss ni ikut jerk apa dia ckp. Kiranya ni kes pecah amanah akaun syarikat.

Wanita ni berasal dari Chenor, Pahang dan sebelum melarikan diri dia duduk di Puchong dan anak2 dia sekolah sama dengan anak sedara saya. Minggu ni cikgu sekolah dia ckp dia dah buat permohonan untuk tukar kan sekolah anak2 dia ke kampung dia di Chenor.

Jumlah mmg besar sbb company ni pembekal medical equipment dr oversea dan benda ni pun dah berlaku agak lama. Company ni dijangka bangkrup dlm tempoh 3 bulan lagi kalau balance2 duit tu tak dpt ditemui..

Ini kisah dari boss dia lah…Memandangkan ni company bumiputra dan Islam saya pun membantu setakat yg boleh."

Kalau betul, spread lah the news.Cuma takut mereka ini mangsa keadaan atau mangsa fitnah.Apa-apa pun, anda boleh merujuk kepada laman Oh! Media disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Full content generated by Get Full RSS.

Pemberian BR1M tanda kerajaan menghargai sokongan rakyat <b>...</b>

Posted: 28 Jan 2012 02:48 PM PST

Posted on January 29, 2012, Sunday

MARAN: Penyaluran dana Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) adalah agenda nasional bagi menghargai sokongan rakyat terhadap kerajaan Barisan Nasional (BN).

Pengerusi Jawatankuasa Pertanian, Industri Asas Tani dan Hal Ehwal Felda Negeri, Datuk Tan Mohd Aminuddin Ishak berkata, BR1M membantu golongan berpendapatan rendah memperoleh wang tunai bagi tujuan membeli pelbagai keperluan harian.

Namun, seperti biasa, pembangkang mempertikai dan memfitnah kerajaan bahawa pemberian BR1M untuk menagih simpati rakyat dan untuk memancing undi, katanya pada majlis penyerahan BR1M Parlimen Maran peringkat DUN Chenor siri 2 di Dewan Pekan Awah di sini, semalam.

Beliau yang juga Anggota Dewan Undangan Negeri kawasan Chenor mengingatkan orang ramai supaya tidak terpedaya dengan tohmahan pembangkang itu kerana ia bermotifkan politik dan terbukti kerajaan mempunyai dana yang cukup untuk memberi RM500 kepada mereka yang layak.

Sementara itu, Anggota Parlimen Maran Datuk Ismail Abdul Muttalib berkata, kepimpinan negara telah menangani pelbagai masalah secara bijaksana sehingga ekonomi negara terus berkembang secara positif.

Katanya kemantapan ekonomi negara turut mempengaruhi pendapatan berkapita negara yang secara langsung disalurkan semula kepada rakyat melalui pelbagai insentif seperti BR1M dan bantuan itu perlu perlu dimanfaatkan sepenuhnya. — Bernama

Full content generated by Get Full RSS.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved