ads

Khamis, 10 Mei 2012

06 di cherating - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di cherating - Google Blog Search


Diari Kita: EDISI MEMORI TERCIPTA <b>DI CHERATING</b>, KUANTAN <b>...</b>

Posted: 24 Mar 2012 07:52 AM PDT

Date : 27, 28 & 29 Feb 2012

Venue : Cherating, Kuantan

Activity : Holiday time

Hari kedua kami masih di bandar Kuantan, selepas check out dari hotel kami terus ke Teluk Cempedak (TC). Kali ni kami nak lihat pemandangan di TC pada waktu siang pula. Sempat ambil gambar di sekitar pantai. Baru puas nak bergambar waktu siang ni, kalau malam tak nampak apa pun.

Sebelum menikmati pemandangan kami lunch dulu di McD..nyum…nyum…

P1000402

Dah kenyang…apalagi jalan2 tepi pantai la. Fuhh…hari sangat terik tapi tak terasa sangat bahangnya..sebab angin sangat kuat.

P1000409

Cantik sangat warna air laut kat belakang tu..kebiru-biruan.

P1000412

Gambar seterusnya…saksikan keindahan Pantai Teluk Cempedak, Kuantan.

P1000418

P1000432

P1000451   P1000465

Dah puas jalan2 di Teluk Cempedak, kami terus menghala ke Cherating..agenda pertama mahu check in dulu di hotel. Dah survey sebelum ni di internet, kami decide nak stay di Impiana Cherating Resort.

Next entry saya nak review pasal hotel pula. Sekian.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved