ads

Sabtu, 5 Mei 2012

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di tanjung lumpur</b> - Google Blog Search

Posted: 10 Apr 2012 01:15 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di tanjung lumpur</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Apr 2012 01:31 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di tanjung lumpur</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Apr 2012 01:03 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di tanjung lumpur</b> - Google Blog Search

Posted: 07 Mar 2012 01:06 PM PST

URL Sumber Asal :-

Mayat bayi ditemui bawah jambatan <b>di Tanjung Lumpur</b> | Berita <b>...</b>

Posted: 26 Feb 2012 11:56 PM PST

KUANTAN:Mayat seorang bayi lelaki dipercayai berusia tujuh bulan ditemui di bawah jambatan Tanjung Lumpur di sini, sebentar tadi.

Mayat bayi berkenaan yang tersangkut pada ranting kayu dan sebahagian badan tenggelam di dalam air ditemui sekumpulan pemancing yang berada di lokasi kejadian kira-kira jam 2 petang tadi.

-Bharian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Written by

Blogger dari kota Marudu sejak 2008. Sebarang pertanyaan bolehlah menghantar melalui email di donnyien@yahoo.com. kenali admin melalui fb http://www.facebook.com/donny.ien

Filed under: Dalam Negara · Tags: , ,

BLOG PAHANG: 06 <b>di tanjung lumpur</b> - Google Blog Search

Posted: 25 Feb 2012 01:02 PM PST

URL Sumber Asal :-

Batu Tepi Jalan ( BTJ ): Menjamu Selera <b>Di Tanjung Lumpur</b>

Posted: 25 Feb 2012 09:48 AM PST

Sampai di Kuantan malam telah di pangkal lewat. Perut agak lapar. Di Kuantan ini lokasi makanan yang sedap ialah Tanjung Lumpur.

Terus ke Tanjung Lumpur untuk menjamu selera. Kami makan di benteng kampung Tanjung Lumpur. Lala, ikan kerapu dan pari menjadi bahan asas menu yang dipesan.

Makan dengan bersemangat hingga menjilat sepuluh jari. Lebih menjilat jari dari KFC. Tidak sabar untuk berhimpun esok. Ayuh!

Bintang Mutiara » Blog Archive » Sepetang <b>di Tanjung Lumpur</b>..

Posted: 14 Dec 2011 07:39 PM PST

Salam Khamis semua…. sehat2 ke kawan2 saya ni? lama betul tidak bersua…hehe… saya macam ni lah…agak busy dengan life…arini baru sempat nak update blog…sabo je kan..

entry ni saya nak share makanan paling superb kt Kuantan..huhu.. baru2 ni saya sempat jalan2 kt kuantan sekejap…pas pusing2 amik angin kt Teluk Cempedak, macam biasa saya akan singgah di Warung Pak Su & Mak Su ni…rasanya glemer sangat warung ni kat Tanjung Lumpur…walaupun banyak lagi warung sebegini kt area situ, tapi saya tetap setia pada yang satu sebab dah terjamin kesedapannya…heheh…sampai jadi gian nak datang sini…warungnye terletak betul2 sebelah Balai Polis Tanjung Lumpur…

Di Warung ni, sangat banyak pilihan makanan yang ada…daripada masakan panas, kuih muih, laksa, laksam, mee kari, otak-otak, pisang goreng, jeli kelapa, dan macam2 lagi..memang banyak la…semua jenis makanan ada..lauk pauk pun ade..tapi yang paling HOT skali adalah SEAFOOD GORENG TEPUNG dan SATAnya…memang super sedaplah…seafoodnye terdiri dari sotong, udang, ikan, fish ball…fish ballnye mmg sgt sedap…rasa ikan yg banyak…so yummy~~~…

Sata pulak, takyah cite la kan..pada penggemar ikan..fuyhhh…sgt2 terangkat…huhuh.kalah sata kt terengganu nun..rasanya manis, lazat dan berkrim disukai ramai..kalau tak caya, kawan2 sume tolonglah pergi rasa…heheh…

BLOG PAHANG: 06 <b>di tanjung lumpur</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Jan 2012 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

Program Bantuan Kepada Nelayan <b>di Tanjung Lumpur</b>, Kuantan

Posted: 17 Jan 2012 09:02 PM PST

[unable to retrieve full-text content]PM Datuk Najib ke program nelayan di Kuantan tanjung lumpur.

BLOG PAHANG: 06 <b>di tanjung lumpur</b> - Google Blog Search

Posted: 17 Jan 2012 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

Program Bantuan Kepada Nelayan <b>di Tanjung Lumpur</b>, Kuantan

Posted: 17 Jan 2012 09:02 PM PST

[unable to retrieve full-text content]PM Datuk Najib ke program nelayan di Kuantan tanjung lumpur.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved