ads

Jumaat, 22 Jun 2012

06 di bentong - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di bentong - Google Blog Search


BLOG PAHANG: 06 <b>di bentong</b> - Google Blog Search

Posted: 03 May 2012 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di bentong</b> - Google Blog Search

Posted: 03 May 2012 11:26 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di bentong</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Apr 2012 11:25 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di bentong</b> - Google Blog Search

Posted: 04 Apr 2012 11:42 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di bentong</b> - Google Blog Search

Posted: 03 Apr 2012 11:31 PM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG PAHANG: 06 <b>di bentong</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Mar 2012 12:00 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Gambar ini di tangkap adik ipar saya di bentong. Saya tidak pasti apakah imej di belakang tetapi what say you? So sorry kualiti imej yang sangat teruk, gambar di ambil dengan menggunakan kamera.Imej belakang tu bila ...

BLOG PAHANG: 06 <b>di bentong</b> - Google Blog Search

Posted: 05 Feb 2012 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

Jawatan Kosong <b>di</b> Majlis Perbandaran <b>Bentong</b> Malaysia Terkini <b>...</b>

Posted: 05 Feb 2012 11:45 PM PST

Tarikh Tutup Permohonan: 20 Februari 2012

Daerah Bentong terletak dibawah pentadbiran Majlis Perbandaran Bentong dan terbahagi kepada 3 mukim iaitu Mukim Bentong, Mukim Sabai dan Mukim Pelangai. Selain dari Bandar Bentong, terdapat beberapa pekan lain yang menjadi tumpuan penduduk seperti di Karak, Bukit Tinggi, Telemong dan Simpang Pelangai. Bandar Bentong berperanan sebagai pusat pentadbiran dan perindustrian bagi daerah Bentong. Di bentong terdapat banyak industri-industri ringan dan sederhana seperti kilang kayu-kayan, kilang pembuatan makanan dan kilang pengumpulan komponen elektrik. Peningkatan kepada pembangunan di bandar telah menyedarkan Majlis Perbandaran Bentong supaya bersedia dengan keperluan dan cabaran-cabaran masa akan datang dalam usaha menjadikan Bandar Bentong sebuah bandar yang maju, makmur dan sejahtera.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong seperti berikut:

1. Centre Supervisor

2. Fasilitator

KLIK SINI UNTUK IKLAN JAWATAN DAN CARA MEMOHON

Incoming search terms:

  • jawatan kosong majlis perbandaran bentong 2012
  • majlis perbandaran bentong
  • jawatan kosong bentong
  • jawatan kosong di bentong
  • jawatan kosong majlis perbandaran bentong
  • keeja josong di majlis perbandaran bentong
  • kerja kosong daerah bentong
  • kerja kosong di daerah bentong
  • majlis pembandaran bentong

CIKMA TERRITORY: <b>Di</b> Janda Baik, <b>Bentong</b>, Pahang

Posted: 19 May 2012 04:53 PM PDT

Salam dan sejahtera...baru nak letak kan.akhirnya dapat jugak..Janda Baik yang buat Cikma tak sihat selama seminggu ni..haha...ok kan..at least baru sedar kemampuan diri serta baru sedar yang aku ni memang tak fit!!!hehe...

Tapi...tak rasa serik..andai kata badan ni sihat kalau ada aktiviti out door macam ni memang nak pergi..tak kisah le dekat ke jauh..sekurang-kurangnya takdelah nanti bila orang duk bercerita kita tak tahu apa..merasai pengalaman sendiri daripada mendengar cerita orang lain lebih baik kan...

Kursus LADAP yang di anjurkan oleh SKPI..tak lama pun pergi sana..tak sampai sejam...mengharungi perjalanan yang tenang di pagi Sabtu..berkumpul di SK JANDA BAIK..sarapan dan selepas itu ada sikit aktiviti berkumpulan (buat logo kumpulan)..dan selebihnya ber jungle-tracking dan mendaki bukit...

Kalau ikut rancangan lepas selesai aktiviti boleh naik ke Genting...tapi memandangkan petang itu sedikit hujan dan di tambah lebih ramai yang nak balik jadi rancangan tu dibatalkan..huhu..sedey2..teringin nak naik Genting..tapi yelah bukan rezeki...anyway layan gambar ni sikit ekk..:)

Sempat snap pokok betik yang pelik warnanya...

CIKMA : Teringin nak tawan Gunung Kinabalu..haha...bak kata my bro...udah-udah le..kalo setakat pergi naik bukit kat Janda Baik sampai seminggu tak larat...inikan pulak nak naik Gunung Kinabalu..mau pengsan derr...huhu....

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved