ads

Jumaat, 8 Jun 2012

06 di pekan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di pekan - Google Blog Search


Macam Macam Ada: Hantu Takde Muka <b>di Pekan</b> Koboi

Posted: 03 Jun 2012 09:11 PM PDT

Balik dari JB semalam, memang saja bertolak lambat sebab nak elak jem kat highway PLUS area  Pedas ke Seremban. So bertolak dari JB pukul 9.30pm. Almost 11.40pm( di area Ayer Keroh), adik aku yang juga bertolak dari Muar ke Kajang, call dan beritahu dia dah sampai & sangkut jem kat area Pedas....katanya kereta bergerak 20-30km/j.  Gila kan, pukul 12am jem jugak rupa rupanya! So aku pun detour lah, exit Simpang Ampat, lalu jalan biasa (Simpang Ampat - Rembau - Seremban).
Pukul 12.00am lalu kat jambatan di pekan koboi, pekan Kota, ~ 15 km dari Rembau.
Wife aku nampak hantu takde muka.
Bukan sekali, tapi 3 kali!
Wife aku nampak hantu tu diri tepi jalan..aku tak nampak tapi.
Dia ada tegur tanya aku nampak tak org diri tepi jalan, aku cakap tak nampak( sambil tekan pedal sebab nak cepat sampai)
Pagi ni baru wife aku beritahu. Patutlah malam tadi manjanggg aja wife aku ngadap muka aku masa dalam kereta! ahaha..

Hantu?
Syaitan lah tu.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved