ads

Isnin, 2 Julai 2012

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


intan izani: Panorama <b>di Teluk Cempedak</b>

Posted: 01 Jul 2012 08:46 PM PDT

haritu hantar SIL balik gambang. then, ajak MIL singgah teluk cempedak since itu first time MIL pergi kan. ni second time kami pergi, masa first time hubs and i pergi, tempat ni mcm tak menarik sgt, but this time rasa mcm meriah semacam.
 late lunch. makanan kat situ biasa-biasa lah, not bad and harga pun quite reasonable actually but the sea breeze blowing at our faces while we were savouring our foods, tu yg priceless.
 banyak jual-jual kat sepanjang tepian ni. brg2 souvenir yang cantik-cantik.
  quite ramai pengunjung masa ni, weekend katakan.






such a breathtaking scenery. subhanallah. 
last time pergi titi ni kayu, but now dah guna besi. rasa lebih selamat.  and whoever invented this or gave idea to build this, kudos to you. one of the main attraction here. 
cantik kan. silalah berjalan-jalan ke sini if u happen to be around. bye!

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved