ads

Rabu, 31 Oktober 2012

06 di bentong - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di bentong - Google Blog Search


Asam Masin Garam Kicap Manis: Suasana <b>di</b> Tol <b>Bentong</b> Semalam...

Posted: 28 Oct 2012 07:42 PM PDT

Time ni encik suami stop kejap lepas bayar tol di tol bentong.. 12 jam perjalanan from Kelantan to KL.. start dari Machang jem sampai la ke Kuala Krai.. nak masuk Gua Musang jem lagi then nak masuk Raub jem.. masa kat Bentong pon jem jugak masa nak exit ke highway Karak... sepanjang Karak sampai ke Genting Sempah memang jem max bawak keta 40km/j.. banyaknya 10-20km/j je.. 
Memang time balik kampung time perayaan gini la gayanya.. sebab tu aku suka extend cuti tapi kali ni sebab macam nak save annual leave sebab nak bring forward ke tahun depan nak g somewhere.. hehehe.. so, bersesak la.. jalan ke utara/KL melalui Grik pon jem, jalan ke KL melalui LPT pon jem teruk.. sabar jela..
Anyway, SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved