ads

Isnin, 12 November 2012

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search


Masyimalo&#39;s Heart : Seram! expose mistik <b>di cameron highland</b>

Posted: 31 Oct 2012 12:00 AM PDT

Masa bangun pagi tu, kak long aku Nana tanya kol 5 pagi ada dgar tak suara perempuan nages... aku blur la pulak, sbbnya kol 5 pagi aku bangun, siap keluar bilik gi charge tab kat dapor.. dalam bilik aku xde power point.. pastu siap basuh botol susu bagai kat sinki dapor... then aku jalan masok bilik bancuh susu rayyan baru sambung tido balik... Jauh gak aku jalan ni, siap tempuh ruang tamu. Dah la sinki mengadap luar ok...
Aku cakap la xde dengar paper.. klu Danish anak alang yang nages ada la aku dengar.. pastu tengah malam ada dgr bunyi orang bertukang, tapi bunyik bertukang tu memang dari Magrib lagi dok sebok ketang ktung ketang ketung... Ntah apa yang ditukang pun tak tahu la..... kol 12 malam masih lagi bertukang, xtau kol bape stop sbb aku tertido ... tapi kol 5 pagi tu sblm aku bgn, ada dgr MIL bangun g toilet.. lain2 bunyi pelik mmg aku x dgr... 
Masa kak long aku tnya tu, aku dah cuak dah... sebb aku sorang je yg bgn berjalan ke dapor kol 5 pagi tu, naseb la aku xnampak kelibat ke apa.. klau x mmg pengsan aku gamaknye... 
Kak Long aku siap cakap die dengar bunyik orang bukak peti ais.. Isk aku memang tak bukak peti ais... Eee masa tulis ni pun rasa meremang bulu roma....
Syukur aku tak nampak apa2 masa 5 pagi tu yang aku dok bangun basuh botol susu. Memang misteri betol bunyi tu and lagi misteri sbb Kak Long je yang dengar, ktorg seme tak dengar.. 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved