ads

Khamis, 22 November 2012

06 di cherating - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di cherating - Google Blog Search


Prasarana Dan Kemudahan <b>Di Cherating</b> | Syaifuddin Alias

Posted: 10 Oct 2012 12:50 AM PDT

Dalam entri Keindahan Kelip-kelip Cherating minta maaf sebab tak ada gambar kelip-kelip sebab kami semua dilarang untuk mengambil sebarang gambar berikutan kelip-kelip akan takut dan akan lari daripada habitatnya yang asal. Itu amaran keras yang diberi kepada kami . Jadi , aku juga nak mintak maaf sebab aku memang buat auto publish je dan jarang blogwalking sebab nak fokus kepada study ..

Ini adalah entri berhubung prasarana dan kemudahan yang kami dapati di Cherating berhampiran dengan Kelip-kelip Cherting dan juga tempat melihat penyu ..


Chalet ni bersuasanakan kampung dengan tumbuh-tumbuhan dan environment dia jugak bagus.. Sungguh nyaman dan mempersonakan .. Kalau anda mahu ke sini , boleh laa..tapi aku lupa nak ambil alamat dia ..SORRY sangat-sangat you all

" ); (function() { var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript'; nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved