ads

Sabtu, 24 November 2012

06 di janda baik - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di janda baik - Google Blog Search


KeluARga KeCiL sAya: Berkhemah <b>di Janda Baik</b>

Posted: 22 Nov 2012 05:15 PM PST

Tempat : Mak Lang Resort, Janda Baik Pahang


Kul 2.30 keluar rumah kul 4.30 petang baru sampai
ke Mak Lang Resort, klik sini untuk info resort ni..
Sebab hari Sabtu tu MRR2 jem teruk sangat..
Maybe ramai sangat orang nak balik kampung..
Sebelum bertolak singgah dulu Poliklinik Cahaya..
Badan rasa tak sedap, tekak perit... nak selsema
Walaupun tak berapa nak sihat gigih jugak nak bercamping..
Aktiviti ni sebenarnya idea drpd boss kecik hubby,
Ada 5 keluarga, actually 6 tapi satu family cancel last minute.
Best wooo, lama tak berkhemah.
Kaum-kaum ibu memasak dibantu oleh kaum bapa
Anak-anak pulak berkubang dalam sungai sampai kecut
Walaupun cuaca sejuk dan kadang-kadang hujan
tak sedikit pun menjejaskan aktiviti kitaorang.
lagi best dalam cuaca yang sejuk-sejuk pastu makan
Tak rasa pun masa berlalu,
sebab kitaorang sibuk memasak, makan dan mandi sungai






Air jenih dan sejuk sangat, terasa sampai ke tulang
Taufiq mandi sampai biru bibir,
itupun tak nak naik-naik lagi..
Kul 2.30 lepas posing beramai-ramai
kitaorang pun balik umah masing-masing
Taufiq tido jer sepanjang perjalanan
Sampai umah continue tido dengan mama dan papa pulak..




0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved