ads

Jumaat, 9 November 2012

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


aLw!z b3 my baby: Ber&#39;Midnight <b>di Teluk Cempedak</b>, Kuantan

Posted: 03 Oct 2012 07:26 PM PDT

 setel akad nikah, kami semua balik semula ke homestay... dok rehat² kan badan kejab, dalam kui 10 malam kami gerak ke Teluk Cempedak!! konvoi 3 bijik kete je kot! yang lain tak ikut...
giler rindu wei kat TC! 
rindu Berjaya Megamall....
rindu bff masa belajar dulu....
rindu semualah............
lama gila aku tak ke Kuantan since abis konvo! 2004 rasanya last aku pegi Kuantan.. giler tak rindu?? banyak kot kenangan suka duka kat sini........ -____-
sambung balik cite... nak masuk ke TC malam minggu tu memang jalan jam giler la.. semua kete dok Q nak masuk parking... tak sangka Teluk Cempedak dah banyakkkkkkkkkkk berubah.... banyak sangat!!! tapi sebab pegi dah malam kan, tak nampak pon pantai nye... gelappppp!
kebetulan malam tu ada sambutan Moon Festival oleh kaum cina, so memang meriah la kat tepi pantai tu...
  cantik kan?? aku siap tanya satu family chinese yang deco pasir nih.. malam tu dorang ada sambutan Moon Festival, so memang banyak dorang lepaskan tanglung ke langit... yang datang sambut pesta ni bukan orang area kuantan jer, dari kolumpo pon ado!
 kawasan tepi pantai penuh dengan cahaya lilin.. kat langit pon beterbangan tanglung...  budak ni suka la dapat join main pasir sekali....  dalam kui 12 malam camtu ada pertunjukan bunga api pulak.... 


sangat² enjoy! quality time wif family... sebelum balik, pekena kepok lekor dulu 2 pinggan kat kedai makan area TC tu... lepas tu baru gerak ke homestay kat Gambang sana... 

**bubye Kuantan... InsyaAllah, panjang umur kite jumpa lagi....


Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved