ads

Ahad, 30 Disember 2012

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


R & R <b>di Telok Chempedak</b> | Zarul Umbrella

Posted: 22 Dec 2012 03:17 PM PST

Salam, agak lama tak update, fuhh …memang lemau dan malas nak buka laptop bila  fokus hanya tertumpu untuk berehat dan menghabiskan masa bersama isteri tercinta yang balik bercuti dari Saudi.

Destinasi cuti kami ni hanya dirancang dalam masa setengah jam jer, tetiba rasa nak kesana kebetulan aku mmg dah lama tak kesana dan isteri aku pula ramai kenalan disana so senang sikit la untuk dapatkan info mengenai Kuantan ni

Kami check in disalah sebuah hotel di tepi pantai Telok Cempedak, tapi ralat sebab tersalah pilih lokasi bilik, sepatutnya amik bilik yg mengadap pantai, tapi aku amik bilik mengadap taman..semata2 nak kan katil king size  …arghh !!

Tapi tak mengapa, apa2 pun kami berdua enjoy layan keindahan pantai Telok Cempedak

p/s sesekali layan bercuti ni, release gak stress

photo20

photo2

photo25

photo28

photo3

p/s gambar sewaktu mandi aku tak le nak upload sebab aku takut 6pack  aku mengganggu emosi beberapa blogger terkenal

Share

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved