ads

Jumaat, 11 Januari 2013

06 di lanchang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di lanchang - Google Blog Search


Kisah benar admin dan gigitan langsuir - <b>di lanchang</b> temerloh <b>...</b>

Posted: 09 Jan 2013 05:30 PM PST

aku <b>di lanchang</b>, temerloh malam ini - WFauzDin

Posted: 30 Nov 2012 09:48 AM PST

Oleh:  WFAUZDIN NS
MALAM ini (01 Disember 2012), aku dijemput berceramah di Taman Lanchang Permai, Bolok, Lanchang, Temerloh bersama dengan Pn Felicia Ling (AJK Wanita PKR Pusat), Sdr Razali Alias (Ketua Penerangan PKR Pahang) dan Sdr Man Kadir@Pak Jabit (Timb Ketua Cabang Temerloh).
Kepada rakan-rakan dijemput hadir bertemu di sana, terutamanya wara tentera dan bekas-bekas tentera.  Masa untuk 'serang' balas Umno setelah mereka 'serang' hendap kita di PWTC.

SetiaKekalAbadi *SKA*: DEERLAND PARK <b>di Lanchang</b>, Pahang

Posted: 01 Nov 2012 12:16 AM PDT

Sebenarnya kami pergi ke sini dah lama awal tahun arie tu, masa nak balik kampung kami singgah  Deerland nie.. tempat nie terletak di Bukit Rengit Lanchang,  lebih kurang 2 jam perjalanan dari  Kuala Lumpur.
ikut jer papan tanda yang ada.. lagi senang cari papan tanda  Pusat Konservasi Gajah Kebangsaan, Kuala Gandah..Deerland nie sebelum pusat tu...jangan risau ikut jer papan tanda jumpalah nanti..

harga tiket untuk dewasa RM 6.00 dan kanak2 RM 3.00,selain rusa ada juga binatang lain yang terdapat di sini.. maklumat lanjut boleh jenguk di laman web ini http://deerland.org/ ,jomm layannn...

anak2 saudara ku ajak lagi ke mari..seronok diaorang leh bagi makan secara dekat...

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved