ads

Ahad, 17 Februari 2013

06 di pekan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di pekan - Google Blog Search


My Life & My Forever Love: ROADSHOW HERBALIFE <b>DI PEKAN</b>

Posted: 08 Feb 2013 09:50 PM PST

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
aduhhhh penat nyee ari nie .. hai semua ! .. sure tgh sebuk2 memasak kan ekeke .. nak rayalah katakannn upsss over lakk .. nie overdose minum herbalife lah nie ! ekekkee .. yelah .. nie nak cerita hari nie akak lambat update bukannyee ape , nie haa baru je balik dari ROADSHOW HERBALIFE di pasar borong tempat akak .. fuh fuh fuh .. seronok , menarik dan penat ! ahahha semua ada ! ....


apa2 pun syukur ... ramai rupenya orang2 di pekan nie yang concern pasal kesihatan mereka , yang datang hanya utk timbang berat dan ingin tahu analisa kesihatan mereka memang ramai .. yelah kami sediakan analisa kesihatan percuma buat mereka .. mana x nak kan .. rugi ... bila percuma x kan nak lepaskan peluang  ... seronok dan letih .. letih bila ada yang datang beramai2 tuu ..
sib baikk kawan akak berdua aziera dan nora leh buat analisa dan akak buat bacaan timbang .. ahhaha kelakornyaa sbb akak baru belajar cara2 nak guna penimbang tuu .. maklummlah org belum ada penimbang .. soo memang lepas nie kena dapatkan satu .. penimbang sgt2 diperlukan .. insyaallahhhh ada rejeki ! ..
alhamdulillah roadshow tamat dengan jayanya jam 12.00 tgh ari tadi .. skrg sgt2 letih tapi semangat nak update blog x leh kalah ahahhaha .. ok2 .. lepas nie nak BW .. lepas tuu nak sleep kejap ... 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved