ads

Khamis, 28 Mac 2013

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di Cameron Highlands - Google Blog Search


Rindu Bertamu <b>Di Cameron Highland</b> - saupix ahmad photography

Posted: 03 Mar 2013 11:34 PM PST

[unable to retrieve full-text content]Twitter · RSS Feed. Rindu Bertamu Di Cameron Highland. 1 copy. March 4th, 2013. |. Lifestyle, Portraits · Tweet · Pin It. You may also like: IMG_8844. Penang x arts exhibition · Lifestyle, Photography. a. Jafnee+Azidah & Zafry · Lifestyle ...

MyKhalish.com: Petik Strawberry <b>di Cameron Highlands</b>

Posted: 13 Feb 2013 06:28 PM PST

Kembali ke entry Cameron Highlands. hihii... nih adalah entry terakhir. Aktiviti petik strawberry memang kewajipan untuk MyKhalish setiap kali ke Cameron Highland. hihihi..
caranya senang saja, cari kedai yang offer untuk petik strawberry sendiri. then amik bekas, kalau tak silap, setengah kilo, Rm25. ni maksimum 2dewasa boleh masuk rasanya. kalu ikukan dari segi harga agak mahal berbanding beli di pasar, tapi feel petik sendiri adalah berbeza. hahahaha
masih gigih seperti 2 tahun yang lalu ;)
pekerja baru yang dalam training
kalau 2tahun lepas, pada 2010, ada seorang je pekerja tambahan petik strawberry. tapi tahun ni, 2012, ahli semakin bertambah. eekkeek... dulu, Amni Khalisha merasa makan strawberry masa dalam perut je. sekarang, sendiri petik, sendiri makan. She loves strawberry so much!!
yummm..... cicah coklat pun sodap
alololo omeynya jari kecik tuh... 
ehem... trainer sedang tunjuk cara yang betul
hah cepat2 masuk dalam bekas, jangan ngapp plak
cukup2 la tuh, kang timbang terlebih kilo plak..
Pic terakhir sebelum bateri GF3 kong.. hehe..
Walaupun kamera ni best, tp bateri tak setahan DSLR..
dari petik strawberry, kami ke pasar sekejap beli jagung & strawberry yang dipesan orang. then singgah sekejap minum teh di tepi ladang teh, baru la feel tourist. hahah... tapi kali ni, kami tak turun ke ladang teh sebab renyai. means kena ulang pegi lagi nih, sebab Amni Khalisha tak rasa lepak kat ladang teh lagi. hahah..
memi: akhirnya habis juga entry Cameron Highlands. nanti kita mula entry Medan plak ye. ada juga aktiviti petik strawberry, tapi berbeza dari Cameron Highlands. ladang strawberry depan rumah tau.... hebat.. buka pintu rumah, sarapan strawberry. hihihi....

Foto Intan Ladyana <b>Di Cameron Highlands</b> | MyNewsHub

Posted: 21 Mar 2013 01:01 AM PDT

Intan Ladyana

Ketika ini pelakon cantik Intan Ladyana berada di Cameron Higland bagi menjalani pengambaraan filem terbarunya yang berjudul 'Aku Pilih Kamu'.

Melalui gambar yang dimuat naik oleh Intan, nampaknya dua pelakon terkenal iaitu Fezrul Khan dan Zain Ruffedge turut sama berlakon di dalam filem ini.

Lihat saja gambar Intan yang dimuat naik melalui laman Instagramnya.

Intan juga dilaporkan sempat melawat beberapa tempat yang ada di sana.

Layan…

 Intan Ladyana 1

Intan Ladyana 2

Intan Ladyana 3

Intan Ladyana 4

Oleh: KASIH ISA

Iklan Teks:

Artikel Berkaitan:

PERINGATAN: Mynewshub tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved