ads

Ahad, 31 Mac 2013

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


Dunia Kecik Kami: Dinner <b>di Tanjung Lumpur</b>, Kuantan

Posted: 04 Mar 2013 10:30 PM PST

Rasanya kalau kat kuantan ni, kalau nak makan ikan bakar, pergi la area Tanjung Lumpur. Mula2 nak pegi Restoran Ana kat tanjung lumpur. Tapi mak aii, ramai sungguh manusia kat situ.. Last2 kami pergi kat restoran ape ntah...lupe dah nama die..tapi still kat Tanjung Lumpur sebelum sampai Restoran ANA..

Husband order, ikan tiga rasa, kangkung belacan, sotong bakar ngan udang bakar sekor..Boleh tahan gak makanan kat sini. Sedap jugakk....Tapi saya takleh nak makan sesungguh hati sangat sebabnyer budak kecik itu tido. So terpaksa pangku die lagik..Lagi pon kalo makan banyak2, mesti nak Termunnnn.....................heheheehe..So, saya makan ala kadar sajer. Husband tukang habiskann...

 Kangkung belacan untuk 2 orang makan..
Sikit jer kan? mcm untuk sorang makan..

Udang ngan sotong bakar..
** Total makan + minum malam tu adalah RM70 !
Agak2 mahai takk ??? emmm...entah laa...ok la kott...sebab ikan tuh besarrr la jugak...

teratak indah: MAKAN BESAR <b>DI TANJUNG LUMPUR</b> KUANTAN

Posted: 12 Jan 2013 10:41 PM PST

Orang kata kalau pergi Kuantan jangan lupa singgah ke Tanjung Lumpur. Memang TERBAIKKKKKKlah. First time pergi memang foyooooooooooo........patutlah ramai orang datang kat sini semata-mata nak makan. Macam-macam ada menu di ANA IKAN BAKAR PETAI Tanjung Lumpur. Salutlahhhhhhhh. Makan besarlah kat sini.

Inilah gerai Ana Ikan Bakar Petai........memang TERANGKATTTTT

Ketam masak telur masin.....Sedap wooooo...walaupun payah nak menggigit ketam tu tapi disebabkan tak tahan dengan godaan ketam.....gigit juga..memang sedap gilerrrrrr....payahlah nak gambarkan

  Tomyam dan lala masa cili. Memang masyukkk layan.....dah tak nampak kiri kanan

Ikan Bakar Petai tapi sorrylah tangkap gambar dulu sebelum dikendurikan. Memang powerlah .....first time makan ikan bakar ada petai.....memang SEDAPPPPPP

Dan banyak lagi menu yang tak sempat nak tangkap sebab dah tak tahan godaan kesedapan menu tersebut. Apa lagi makan, makan, makan dan makan banyak lagi menu yang di order ketika itu UDANG, sayur kailan dan macam2. Terima kasih pada yang belanja. Semoga ALLAH memurahkan rezeki mereka dan memakbulkan doa-doa mereka. Amin.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved