ads

Isnin, 29 April 2013

06 di cherating - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di cherating - Google Blog Search


belog husna milah: > holiday <b>di cherating</b> – part 2

Posted: 14 Apr 2013 07:24 PM PDT

assalamualaikum dan selamat sejahtera.

sambungan dari sini.

sabtu. 6/4/2013.

lepas je penat-penat main sukaneka, kami semua terjun ke laut. mandi manda merasa masinnya air laut. adam dan alif memang excited giler. seronok betul tengok mereka berdua main air dan pasir.

DSC01401

DSC01400

dah puas mandi laut, kami bilas badan dengan mandi di pool pulak. memang seronok mandi di pool. tak ramai orang melainkan group kami sahaja. dah puas mandi pool kami semua balik ke bilik masing-masing untuk rehatkan badan sementara menanti malam untuk acara bbq.

2013-41

2013-42

2013-43

tapi belum sempat malam menjelma, perut masing-masing kembali minta di isi. biasala kan, kalau lepas mandi mesti perut lapar balik. nasib baik ade sandwich sardin sebagai penyelamat. sandwich ni pun kawan-kawan hubby yg bawa. bagus dorang semua ni.

DSC01406

kita sambung lagi ye.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved