ads

Sabtu, 8 Jun 2013

06 di kuala rompin - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di kuala rompin - Google Blog Search


tebalpipi.blogspot.com: Kumpau <b>Di Kuala Rompin</b> - Laman utama

Posted: 08 Jun 2013 01:22 AM PDT

Amboi dah bersawang blog aku ni ek. Setahun dah tak update. Hehe.. Tu le bile kemalasan dah melanda. Kebetulan pulak baru lepas pergi trip ke Kuala Rompin, jadi ada le cerita yang nak di kongsikan.. Trip ni  pun dah 1 tahun dirancang oleh sepupu aku Abg Halim.. Alhamdulillah 1 Jun 2013 kiteorang dapat merasa trip pertama di Kuala Rompin.
Trip kali ni seramai 6 orang aku, Abg Halim, Abg Akmal,Bro Hafiz, Cikgu Azim dan Saufi. Kami menyewa bot KM King Fisher milik bro Fendy. Bot fiber 32kaki dengan enjin suzuki 4 stroke 200kuda, bot tu pun lengkap dengan gps dan sonar.

Trip                  : Kuala Rompin
Peserta             : 6 orang
Bot                   : KM King Fisher
Spesis Target    : Janji boleh layan dan boleh dimakan
Keputusan Trip : Kumpau, tekong tak nak berpindah ke lubuk lain walaupun dah 2-3kali rabut.Tekong                
pulak yang lebih memancing dari kami. die jugak paling banyak dapat ikan. Dari jam 12.45 hinggalah 4.30 mancing kat lubuk yang same..
So aku pun malas nak cite panjang-panjang. Tengok gambar je la ye...






Sekian.....

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved