ads

Jumaat, 28 Jun 2013

06 di rompin - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di rompin - Google Blog Search


My Beloved Family ; My Sweet Home: Kami <b>di</b> Pantai <b>Rompin</b>, Pahang

Posted: 07 Jun 2013 07:34 AM PDT

Selepas puas di Tioman, on the way back to KL, kitorang stop di Endau Rompin. Check in di "Rompin Beach Resort". Sampai pun dah malam, so masuk bilik pi tidur je lagi.

Budak-budak ni pun dah mimpi mandi kat pantai yang mana pun aku dah tak tau. Cuti kali ni memang kitorang check in then check out chalet jer... tak stick to 1 chalet.

Esok paginya, masih lagi mood main air, pepagi lagi dah bangun pergi terjun pool kat resort ni pulak. Sebab tension kot, sebelom ni air laut masin, asal lemas jer tertelan air masin.

En. Suami dah ke laut memancing ikan la kononnya. Amatur lagi sangat2...sekor pun tarak.

Balik bawak bakul kosong jer.
Pantai Rompin ni pun boleh tahan cantik, lantai pantai yang agak landai.

Back to chalet. Amni yang keletihan. Sara pun dah gelap asyik berendam air laut jer
Back to KL...singgah makan di Jempol, N.Sembilan
Sudah kenyang...Amni pun terlelap, letih sangat dia sampai ternganga mulutnyer

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved