ads

Ahad, 25 Ogos 2013

06 di lanchang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di lanchang - Google Blog Search


Deer Land <b>di Lanchang</b> , Pahang | Lemprica.Com

Posted: 31 Mar 2013 06:18 PM PDT

Lepas keluar dari Kuala Gandah Elephant Sanctuary , kami menuju ke Deer Land . Tak jauh pun, dalam 10 minit drive.

selamat datang ke Deer Land

Ticket masuk adalah :

RM6- Dewasa

RM3 – Kanak-kanak

dan dapat free kupon untuk beri makan deer .

Tak silap dulu baca, ticket RM10. Tapi bila masuk , deer memang banyak. Banyak sungguh . Lain-lain animals pun ada . Yang best juga di sini, leh pegang binatang jika ada staff DeerLand di area animals itu . Nak-anak sempat pegang ular , cempelai , landak .Memang teruja memasing tengok dekat-dekat semua animals tu .Mak pun teruja ( dan takut especially ular ) .

berebut-rebut deer nak makan..

ni pegang spesis landak kecil.tak merbahaya.

hanum memang berani orangnya.ni dia pegang ular sawa.

ni cempelai.lembut bulu macam anak kucing.

Di sini tiada cafe seperti Elephant Sanctuary , cuma ada kedai gift shop.

So, kalau ke elephant sanctuary , jangan lupa singgah di Deer Land ni..

Have fun peeps.!

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved