ads

Jumaat, 16 Ogos 2013

06 di penor - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di penor - Google Blog Search


Hari Ibu <b>Di</b> Penjara <b>Penor</b> | Title - Blog SembangBincang

Posted: 11 May 2010 12:43 AM PDT

Cuba cakap., mak mana yang tak terguris kalau dapat tau anak dia nak kena merengkok dalam penjara?
Gambar ni aku ambik dalam suratkhabar The Star hari ni. Tiba-tiba hati jadi sebak. Haihh, orang tua, macam ni la, tengok gambar touching sikit pun nak sebak. Heh.
Tapi seriously, apa la agaknya yang bermain di fikiran banduan-banduan ni ye, tatkala memeluk mak mereka di Hari Ibu, di penjara? Mesti bermacam-macam penyesalan muncul dalam fikiran. Pada yang masih ada mak, takpe lah juga boleh mohon maaf, tapi pada yang dah tiada?
Hati-hati dalam tingkahlaku. Jangan menyesal di kemudian hari.
Dan yang paling penting, jangan sesekali biarkan air mata seorang ibu itu gugur.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved