ads

Sabtu, 24 Ogos 2013

06 di sebertak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di sebertak - Google Blog Search


My Blog!!: 3 hari <b>di</b> Felda <b>Sebertak</b>

Posted: 08 Nov 2010 02:23 AM PST

Boring kan entry pasal wedding ni jer tak habis2?hehehe...walaupun ada jer lagi gambar2 kawen kat Kelantan yang aku tak upload, aku stop jap la. Skarang ni nak story pasal aktiviti jalan2 aku plak!aku ni kan memang suka berjalan2 sejak dulu lagi sampai kadang2 tu sampai tak tercerita. Satu lagi, sejak aktif upload gambar kat facebook jer sampai rasa malas dah nak upload gambar kat blog. Yer la, blog aku ni kan jenis cerita bergambar..so, kena la setiap entry tu ada gambor.

Dalam bulan lepas, aku ikut my hubby pegi roadshow under Kolej Lincoln kat Pahang. Sajer rasa nak ikut sebab cam lama jer tak cuti. Siap apply AL lagi tu, padahal bukan dia bawak aku untuk nak pergi bersiar-siar pun, tapi kena keje. Memang skarang ni my hubby terlibat dengan Karnival Iktiraf seluruh felda di Malaysia, dia kena bukak booth untuk promosi kolej dia, destinasi terakhir nanti dekat Putrajaya. So, kesimpulannya di sini adalah aku akan selalu ditinggalkan laaaaa....huhuhuhu.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved