ads

Rabu, 23 Oktober 2013

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


MENJARING IMPIAN: Sambut First Anniversary <b>Di Bukit Tinggi</b>

Posted: 16 Sep 2013 05:47 AM PDT


Alhamdulillah..seperti yang dirancang, nak celebrate first anniversary kiteorang dekat2 je. So, pilihan kiteorang Bukit Tinggi. Dekat saja kalau dari shah alam.

Kiteorang menginap dekat colmar tropicale. Patutnya bayaran masuk ke sini RM 12 seorang tapi bila kita check in dekat Colmar, dapat free je lah. hehe....Antara tempat menarik untuk dilawati dekat sini, Colmar tropicale, Japanese Village, Taman Botani, Animal park & beberapa lagi tempat menarik. Untuk rest kan badan dan spend masa2 romantik berdua memang sesuai sangatlah dekat sini. Dahlah sejuk je kan. Atas bukit lagi. hehe..lagipun, memang kiteorang pilih tempat yang tak perlu banyak sangat berjalan nak melawat itu ini sebab tujuan utama nak spend masa berdua dan tenangkan fikiran saja. hehe...namapun celebrate anniversary kan! kalau penat berjalan kang letih terlebih pulak. Haha...

Ok..tempek sini banyak2  gambar kami dekat sana. Malas nak taip, layan gambar jelah k..hehe

































Ok..tu jer cerita percutian singkat kami. hehe..Pergi last week time 7 & 8 hb september.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved