ads

Khamis, 17 Oktober 2013

06 di pekan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di pekan - Google Blog Search


Diari Jejaka Hangat™: Jalan-Jalan <b>di Pekan</b> Kulim

Posted: 12 Oct 2013 02:08 AM PDT

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Alhamdulillah masih lagi diberi peluang untuk update blog.
Hari ni angah jalan2 kat Kulim.Hehe.Sebenarnya bukan jalan2 pun,angah baru balik dari Penang,ada hal sikit,so saja nak snap gambar bandar Kulim yg sempat nak disnap. :D


Ni bangunan yg agak seram.Nampak macam baru,tapi dah ditinggalkan.Korang boleh tgok. 

Bangunan usang ini korang boleh tgok dengan lebih dekat. 

Tada,nilah bangunannya.Naseb baik depan bangunan ni ada trafik light,so boleh berhenti kejap.Tapi cuba korang bayangkan malam2 macam mana keadaannya??Dengan tingkap2 pecah yg korang pun boleh tgok sendiri.

Ni pulak dekat Kelang Lama,depan sikit daripada Bandar Kulim,tengok langit dan awan yg sangat cantik.Tak lupa jugak dekat 5 ekor penyu yg warna warni.

Nampak kan langit yg nampak sangat nak hujan lebat tu?? Sekarang musim hujan kat sini.

So tu jelah gambar yg angah nak kongsikan.Iaitu gambar bandar Kulim,daerah yg terletaknya rumah angah.Sebuah daerah yg agak maju jika dibandingkan dengan daerah2 yg lain.Sebuah daerah yg kecil :D

Sekian.

*Angah mengajak semua untuk datang ke Bandar Kulim.

 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved