ads

Sabtu, 30 November 2013

06 di raub - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di raub - Google Blog Search


Ainul Mustafa: Wedding kezen <b>di Raub</b>

Posted: 20 Sep 2013 01:03 PM PDT

Cerita minggu lepas. Sangat sangat la busy sekarang sehingga terabai sikit blog ni. hari berkesempatan menulis sebab bangun awal.Bersiap untuk ke Kota kinabalu sabah. Free trip with Shaklee..Yahooo !!

Shah Alam ke Raub tak jauh sangat. Perjalanan ambil masa lebih kurang 1jam 30minit. Paling pening kat karak la. tak suka jalan memusing.Pening kepala.hehe

Sampai sana, kami ke homestay family pengantin lelaki. Pengantin lelaki la kezen husband. Sempat la rehatkan badan dan makan benda ringan-ringan dulu.

Jam 12.30 tengah hari semua pakat la berkumpul untuk berarak ke rumah pengantin perempuan. Homestay ke rumah pengantin dekat je. Jadi jalan kaki je la.
Rombongan cik kiah... eh betul tau sebab nama mak pengantin Rokiah. Ainul panggil dia pun Cik Kiah..
Bersama kezen husband yang paling sulung Kak Nor.
Jom kita berarak beramai-ramai...Panas oooo tapi best.jarang-jarang dapat peluang macam ni kan
Dan ini dia pengantin nyer.. encik Farizal Asmy.
makan time. Yang penting Ainul dan Arreessa 1st class. Duduk meja depan pengantin eh yang penting depan kek. Senang nak terjah.kan Arreessa.
Makanan yang superbbbb sedap.. Paling Ainul suka gulai lemak ikan masin dengan terung.Pehhhh meleleh air liuq tau. Makan pulak dengan sambal belacan. tak pandang dah ayam dan daging. Ada juga ice cream dan bubur kacang. Apapun makanan sangat sedap.Pandai orang pahang masak kann
Sudah siap makan , moh kita bergambo.. Layan dulu aksi kami yang macam-macam
Sebelah ainul tu my FIL yang best dan sporting. Mana Arreessa?? Sibuk main sampai taknak ambik gambo.
Tahniah farizal & Atikah..
Pengantin baru selamanya ...


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved