ads

Rabu, 20 November 2013

06 di sungai lembing - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di sungai lembing - Google Blog Search


Suam-suam Kuku Je Hari Ni. OnLy In <b>Sungai Lembing</b> - D ari B intang

Posted: 07 Nov 2013 12:24 AM PST

Sejahteralah ke atas kamu...
Sepanjang aku cuti lama, aku asyik terfikir iklan nuffnang aku masih on going [berjalan] ke dah credited [tamat]. Rasa menggelupur nak update blog ni. Dok terfikir unique visit setiap hari akan drop. Heheh. Tipu je. Tak la 'asyik' terfikir tapi ada la terlintas di fikiran. Dan ternyata, sepanjang aku tak update blog memang menurun pun unique visit. Tapi iklan masih on going. Syukur la. Nuffnang masih aman.
Ini, aku saje2 nak kongsikan,


Produk terbaru keluaran Nu Sigma Shoppe. Aku berani jamin gift box ini hanya terdapat di Sungai Lembing. Maksud aku, yang ada cop Sg Lembing Museum ni. Aku balik kampung baru-baru ni, cadangnya nak gi amik gambar kat kampung aku, dengan niat sesuci lebaran dapat melambung tempat-tempat menarik kat sana dalam blog cap gajah duduk aku ni. Tapi balik pon kejap je. Masa sangat terisi dengan macam2 aktiviti[tido+berehat hahahaha], jadi tak dapat la aku nak kelentong korang kaw kaw punye.
*takde motif pun, cuma nak cukupkan jumlah entry bulanan supaya selari dengan tarikh hari ni. Hari ni 7 November, tapi entry baru ada duwe. Termasuk hok ni jadi tige. So, lagi empat.*

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved