ads

Jumaat, 20 Disember 2013

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


Entry Bergambar : Makan Angin <b>di Bukit Tinggi</b>, Pahang... Lagi <b>...</b>

Posted: 04 Dec 2013 03:19 AM PST

Ini adalah entri sambungan daripada SINI.
Group kitorang ni gerak dari KL dalam pukul 11.30 pagi. Sampai dekat Bukit Tinggi pukul 1.15 petang. Macam jauh sangat je kan perjalanan ni. Padahal 50 minit dah boleh sampai. Singgah isi minyak lah, singgah makan lah, perut tak sempat nak lapar balik dah sampai Bukit Tinggi ni. Tapi elok jugak sampai lewat. Check-in pukul 3 petang. Jenuh la dok merayau kat kawasan tu.
Jom layan gambar-gambar kat bawah ni











Korang perasan tak sling beg yang SukaGelak dok usung kemana-mana tu? Ni nak bagitau kat korang, SukaGelak beli beg tu dekat Zalora Malaysia. Suka sangat dekat beg tu sebab senang nak angkut ke hulu hilir. Tak payah bawak beg besar-besar. Korang yang nak handbag murah Zalora Malaysia, boleh klik dekat website Zalora.
Kalau korang nak tau, dari tempat parking nak ke perkampungan Jepun ni kena mendaki tangga. Dulu kene naik jalan yang dah di tar, sekarang dah buat tangga. Nampaka macam memudahkan. Tapi tetap kena guna tenaga jugak. Berpeluh-peluh sampai atas.
SukaGelak tak sempat nak ambil gambar dalam bilik sebab jadual padat sangat. Masuk bilik, solat lepas tu terus ke dewan untuk sesi raptai. Balik daripada raptai dah penat. Kena siap-siap pula untuk majlis malam tu. Penat-penat, semua nak kelam kabut.
Kalau ada yang nak bercuti ke tempat-tempat menarik tu, bolehlah selitkan Bukit Tinggi ni dalam list korang. Sure seronok.
Terima kasih sudi baca :)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved