ads

Sabtu, 14 Disember 2013

06 di jengka - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di jengka - Google Blog Search


Saie Eyza.cOm: Semester 4 <b>di</b> UiTM <b>Jengka</b>

Posted: 27 Nov 2013 08:34 AM PST

ohhh , suda lame saie tidak update blog .
lame pun takde la lame sangat kan . 
busy sikit je , almaklumlah semester baru bermula :)
saye pelajar diploma in office managemant and technology in Uitm Jengka :)
Tinggal satu sem je lagi nak graduated !
Actually , sem 4 ni aku duduk luar , duduk rumah sewa 
dekat Taman desa jaya 2 
seronok sangat taw , 1 rumah ade 3 bilik , kami just duduk untuk 6 orang je . okay la tuh kan .
bayaran untuk sewa rumah pulak 750 sebulan , tu tak termasuk letrik , air .
dah la duit ptptn sikit . memang tak cukup la kan . 
bayangkan 1500 dalam mase 6 bulan
dengan bawak kereta nye ,
confirm kene isi minyak kereta kan ?
duit lagi , makan lagi kan .
nak masak memang tak sempat la kan ,
sem ni , kami ade 2 event kena conduct ,
kami memang anak orang kaya pun ,
sikit - sikit duit . gerak sikit je duit .
tapi saye bersyukur sangat sebab dapat kat jengka .
kalau kat shah alam , taktau la .

biase la , bandar kannn :)
okay la geng , mengantok suda ni .
nasib memang baik , hari selasa je kelas pukul 8 
jumpe lagi , mate tak boleh bukak dah ni :)

Rumah Untuk Disewa <b>di</b> Bandar <b>Jengka</b> - DUNIAKU - Rashidah <b>...</b>

Posted: 28 Nov 2013 12:49 AM PST


Bilik/tempat tinggal untuk disewa

Kepada pelajar atau sesiapa yang inginkan tempat tinggal untukdisewa, sila hubungi
nombor ini 013-3310221.

Lokasi: Nadi Kota
            Di deretan kedai, berdepan Stesen Bas Sentral
            Lot kedai tingkat atas: atas kedai kasut T & G.
            Kadar Sewa bulanan: RM130 dan RM120 untuk seorang.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved