ads

Khamis, 19 Disember 2013

06 di jengka - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di jengka - Google Blog Search


Cik Pepatung: Harga Pakej Bridal <b>di Temerloh</b>, Jengka, Jerantut

Posted: 08 Dec 2013 08:59 PM PST

Assalamualaikum uollss

Ingat tak dulu...ingat tak?
icum ada buat entry pasal bridal dekat area Temerloh, Jengka, Jerantut
kalau tak ingat nak klik link ni..bagi ingat sikit

Bridal Area Temerloh, jengka, Jerantut

Dalam entry lepas ni icum ada kata nak kongsikan harga pakej-pakej yang bridal-bridal ni tawarkan
untuk menunaikan janji-janji yang dituntut oleh bakal-bakal pengantin
icum persembahkan khas untuk korang...hehe..
Tak semua la ada tapi baik ada daripada tak ada kan
icum print screen je conversation icum dengan bridal tu
harap paham la ye
nak taip semula copy paste...penat la...hehe

Butik Ckin Anggun Collections

.......................................................................................................................................................





...........................................................................................................................................


................................................................................................................................................

Itu la saje pakej-pakej yang icum dapat tangkap
kalau nak yang lain boleh la tanya sendiri ye
Pakej kawen sekarang semua ribu riban...tak ada macam zaman dulu
kalau 2K boleh dapat semua photographer, khemah, pelamin,baju, baju tukar-tukar lagi
harap dapt membantu korang semua :)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved