ads

Sabtu, 28 Disember 2013

06 di pekan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di pekan - Google Blog Search


catat . elok-elok: satu hari <b>di pekan</b> Lumut - Blogger

Posted: 24 Dec 2013 09:04 AM PST

eh,..jap..maybe bandar tapi kalau sebut pekan macam best jer macam old skool camtu
haha..abaikan, vintage tak abih2 sorang ni..hihi
ok..since masih di tahun 2013 ni mari click2 folder..ada lagi se set dua gambar yang 'Q' tunggu turn nak masuk  sini sesungguhnya
tapi uploadnya just sekeping dua as penyeri..as always la pon ;)...takde peluang edit gambar2 tu act.

krik krikk kriiikk...
bila hold camni la, tak tau nak start macamana
tepek gambar sekeping kot mojo tu menjelma mari..tehee

lumut..mesti la letak gambar laut. ye dak
tengok feri balik dari Pangkor laju menuju ke jetty...kami?
tak pernah nye lagi rasa nak naik bot tu..sebab kemain tinggi keupayaan berimaginasi bebukan terus takut sendiri.. tunggu anak2 besar sket la kot ye pon teringin nak ke pulau2 tu.
act. suka jer datang ambik angin laut ke Lumut...boleh juga jumpa adikberadik & anak2 sedara
boleh jugak calling2 makayah mai la Lumut kita picnic2 jalan2 ambik angin laut :D
just jalan2 makan angin ibu beranak kecik..makan2 jalan2 beli hasil laut ye makcik..hehe
err...bila nak pi tidoq Lumut pulak...orang sana dah ngajak tu :)

Tempat Makan Best <b>di Pekan</b> Kuah Langkawi | Eylizar Homestay <b>...</b>

Posted: 24 Dec 2013 12:36 AM PST

[unable to retrieve full-text content]Ini adalah salah satu Tempat Makan Best di Pekan Kuah Langkawi untuk waktu tengahari sahaja. Restoran ini bernama RESTORAN TRIMULA MESRA BBQ SEAFOOD. Restoran ini amat famous di pekan kuah dan banyak ...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved