ads

Sabtu, 11 Januari 2014

06 di temerloh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di temerloh - Google Blog Search


(10 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Jovian & Nina <b>Di Temerloh</b>

Posted: 22 Dec 2013 07:55 PM PST


Majlis resepsi perkahwinan di Temerloh adalah yang terakhir buat pengantin baru Jovian Mandagie dan Nina Ismail Sabri. Untuk makluman, ayah Nina merupakan iaitu Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob ialah ahli Parlimen Bera UMNO. Majlis resepsi kali ini ialah style kampung dengan masakan seperti gulai kawah yang dilakukan secara gotong royong.

temerloh

Jovian dan Nina nampak berseri-seri dengan persalinan pengantin berwarna biru lembut. Kini pengantin baru ini sudah pun terbang ke luar negara untuk berbulan madu. Selamat ber"honeymoon" diucapkan. Semoga ikatan suami isteri yang dibina akan lebih kukuh dan mesra apabila pulang kelak.

temerloh

Lagi beberapa gambar pengantin baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

temerloh
temerloh
temerloh
temerloh
temerloh
temerloh
temerloh
temerloh

Baca Yang Ini Pulak:-

Flashmob bantah kenaikan kos sara hidup <b>di</b> Batu Pahat, <b>Temerloh</b> <b>...</b>

Posted: 27 Dec 2013 12:00 AM PST


Batu Pahat
KUALA LUMPUR 27 DIS: Flashmob bagi membantah kenaikan kos sara hidup akan diadakan di Batu Pahat, Johor dan Temerloh, Pahang esok.

Menurut Ketua Angkatan Muda KEADILAN Batu Pahat, Muhd Ezaddin Abdul Rahman flashmob di Batu Pahat akan diadakan di Dataran Penggaram bermula jam 5 petang.

"Flashmob ini kami namakan 'flash mob RM'. RM bermakna Ringgit Malaysia.

"Soalan kita kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak. Wang negara ini untuk siapa? Untuk Rosmah Mansor atau Rakyat Malaysia?, kata Ezaddin kepada Keadilandaily.

Beliau menyeru penyokong Pakatan Rakyat dan penduduk daerah ini yang rata-ratanya golongan berpendapatan rendah dan sederhana untuk hadir ke flash mob di Dataran Penggaram.

Temerloh"Poket rakyat marhaen yang semakin kempis. Harga barangan naik mendadak. Lebih perit kenaikan berlaku ketika semester sekolah baru akan bermula tahun depan," katanya.

Sementara itu, satu lagi flashmob anti kenaikan harga barang akan diadakan di Temerloh, berhampiran lampu isyarat Hotel Jelai, bermula pada jam 4.30 petang.

Difahamkan, kedua flashmob diadakan menyokong himpunan membantah kenaikan harga barangan dan perkhidmatan yang akan dadakan di Dataran Merdeka pada malam tahun baru 2014.

Short URL: http://www.keadilandaily.com/?p=57755

Gambar Resepsi Jovian, Nina <b>di Temerloh</b> - Gossip Artis Malaysia

Posted: 24 Dec 2013 07:47 PM PST

Pada: Rabu, 25 Disember 2013 Baru baru ini suami isteri Jovian Mandagie dengan Nina Ismail Sabri telah melangsungkan resepsi mereka di Temerloh. Selepas majlis resepsi itu berlangsung, mereka kini sedang berbulan madu diluar negara.

Tag : , , , , , ,

Komen yang betul-betul negative/promosi dan seumpamanya akan dibanned terus untuk berkomen di sini. terima kasih

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved