ads

Sabtu, 1 Februari 2014

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di bukit tinggi - Google Blog Search


Stories of Rina (‿): makan angin <b>di bukit tinggi</b>

Posted: 28 Jan 2014 02:52 AM PST

Salam semua..minggu lepas rina ke kenduri sahabat baik rina, aini di jengka pahang

Aini bertunang..


Cantik kan aini? Boleh nikah terus gini kihkih :p semoga aini bertemu jodoh dengan en tunang dan bahagia hingga syurga..amin

lepas tu, tetiba je kitorang ke bukit tinggi. Sebab on the way je kan. Memang unplanned. Sampai dalam pukul 3 petang dah. Terus ke japanese village. Then baru pegi parade dia yang macam negara france tu.


 Mr zauj berbabywearing..dareesa memang suka duk peluk abah dia tu. Kadang sampai terlena. Nasib baik ni tak tidur sebab dah puas tidur dalam kereta.

Hee jadi orang jepun sekejap. Nak pakai baju jepun seorang rm20. Memang mahal. Tapi memang takkan datang dah sini kot. 1 sebab tinggi mendaki tangga. 2 sebab tak best takde ape pun. 

Banyak lagi gambar tapi tak rajin nak upload semua. Ini pon update guna phone je hehe malas betul berblog sekarang huhuh

sekian wassalam


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved