ads

Isnin, 17 Februari 2014

06 di raub - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di raub - Google Blog Search


Suka Duka Mama Yana: Akad Nikah dan Resepsi <b>di Raub</b>

Posted: 05 Feb 2014 05:30 PM PST

Assalamualaikum...
Turun dari FRAZER HILL NAN DAMAI terus ke Raub kami yer... my dad dok call bertanya bila nak sampai... kahkah..

Pelik dia gamaknya kami tak smpi2 sedangkan kuar dari rumah pepagi lg... sedangkan diorg dari kelate dah sampai.. puchong ke raub makan masa 2 jam jew... tp kami mkn setengah hari atau sepetang nak sampai... kahkah 
Pendekkan citer... smpi umah bapa saudara.. singgah jap tolong apa yg patut.. sebab mlm tuh akan ada majlis akad nikah dan tahlil... 
 pengantin berdebar sebab dinikahkan oleh bapa mentua... dua kali akad.. alhamdulillah.. settle. :-) 

Sepupu kita perem yer... dpt jodoh ngan org Nganu kita.. sweet couple eks... :-) 
 kami pun sweet jugak.. pakai sedondon kunun... sajer kot2 boleh kalahkan pengantin... kiki #tak sedar diri ini diserang jerawat berderet2.. huhu
Tak banyak benda sgt sebenarnya mlm tuh.. geng kami melepak.. berborak dan bercerita.. makan dan makan.. kiki.. me lepas mkn.. salin baju.. telan ubat.. dan tido.. sakit kepala maybe sebab tak rest ngn aktiviti berjalan seharian... #padan muka..  

Papa...?? kuar ngan pakcik2 ku ke kedai mamak... huhu.. mmg kena sgt la.. lepas mkn.. gi merayap menge'teh' dan roti canai lak.. huhu.. Esok harinya.. resepsi belah perem.. buat kat dewan.. biasa la rumah taman kannn...:-) 
sama cantik sama ensem.. :-)


pic semuanya di snap oleh my hubby... untung papa sudi nak snap.. kiki.. boleh la makcik dok kat meja.. mkn dan gossip ngan my sista.. :-)

Boring2 kuar dewan melepak kat pintu depan dewan... cuci mata dan sambung gossip.. kiki... 


sambil2 bersembang.. dikasinya bunga oleh papa.. tgk2 dia snap pic candid me with flower.. haha.. :-) 

tok abah aka my dad with his brother.. :-)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved