ads

Ahad, 9 Februari 2014

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di tanjung lumpur - Google Blog Search


Makan-Makan <b>Di</b> Ana Ikan Bakar Petai <b>Tanjung Lumpur</b>

Posted: 03 Feb 2014 06:00 PM PST

Makan-makan ni dah lama terjadi ... cuma baru sempat je nak update kat blog munna ni.
 Kalau pergi Kuantan memang akan singgah ke kedai makan ni sebab nak makan ikan bakar petai. Alhamdulillah setakat ni kalau makan kat sana memang sedap dan harga pun berpatutan rasanya. 
Udang goreng mentaga yang mabeles




penuh meja kami makan 5 beranak. Kakak meya dan Yasmin kalau le kedai masakan panas mesti order nasi goreng cina je... yang lain diaorang taknak makan.
Kalau ke Kuantan bolehlah pergi makan kesana ... servis dan layanan pun ok... masakan pun cepat je sampai walaupun kedai tu sentiasa ramai orang

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved