ads

Khamis, 6 Mac 2014

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

06 di teluk cempedak - Google Blog Search


My life, my Story: Ber&#39;Henna <b>di Teluk Cempedak</b>

Posted: 28 Feb 2014 04:00 PM PST

Salam...

Last weekend, fa dengan hubby decide nak lepak  and having our lunch kejap kat teluk cempedak sebelum bergegas ke Giant cari barang dapur... lepas je makan.. masa tengah jalan-jalan kat TC, ada ternampak satu gerai yang buat Henna... lama fa tenung and lastly hubby "cakap nak ke?? Jom tanya harga" kitaorang bajet mesti mahal nie... mau RM 30- 40 nie... sekali tanya just RM 10 perhand.. senyum lebar je fa.. heeee hubby siap tolong pilihkan lagi coraknya... ^_^

pilih punya pilih..naaaa ini la hasilnya ^_^

tak berkelip mata fa tengok cara adik nie lukis corak Henna... free style ok... xda tekap-tekap ke apa... sangat berbakat.... cantik pun cantik... Henna nie tahan seminggu juga la.. seminggu tue kir dia dah start pudar... berbaloi la jugak... hehehe sebenarnya balas dendam Henna masa kawin aritue tak cantik... heeee
nie kira tebus balik la nie....

p/s:: Teluk cempedak memang tempat yang best untuk release tension and lepak-lepak sambil ditiup sejuk sejuk angin pantai ^_^

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG PAHANG

Copyright 2010 All Rights Reserved